17.5.16

Mandala Madness... eikun Queen Mandala

Aloitin Mandala Madness -ohjeella virkata peittoa tai minun tapauksessani ympyräliiviä heti pian ensimmäisen osan ilmestyttyä. Valitsin värit niin, että valmis ympyräliivi sopisi vaatteisiini, mutta siinä olisi myös jotain väriä. Puna-musta-harmaa oli värivalintani pienellä ripauksella hopeista kimalletta. Pitihän sitä kimalletta taas tähänkin virkkuuseen saada :) Tein ohjeen kaksi ensimmäistä osaa ja olin oikein tyytyväinen värivalintoihini. Sitten homma pysähtyi siihen, että halusin odotella ohjeeseen lisää osia, jotta tietäisin, mihin kohtaan saan sopivasti jätettyä kädentiet. Sellaista kohtaa ei vaan ihan heti ole tulossa... Mandala Madness -aloitukseni oli tekemättömänä muutamia viikkoja, kunnes totesin, etten sillä ohjeella ympyräliiviä saa tehtyä enkä halua puna-musta-harmaata pyöreää peittoakaan tehdä. Virkattuja mandalaohjeita on onneksi muitakin eikä tarvinnut edes kauaa nettiä selata, kun ihastuin taas seuraavaan ohjeeseen :) Queen mandala -nimellä kulkeva yhteisvirkkuuprojekti oli juuri loppunut, kun minä sen ohjeen löysin ja totesin, että tämähän on juuri sopiva ohje virkattuun liiviin. 


Tämä Mandala Madness -aloitus päätyi siis purkuun... Aion kyllä vielä tehdä peiton (tai jotain) Mandala Madness -ohjeella. Ehkäpä sen makean karkkivärisen peiton, jolle ei ole mitään käyttötarkoitusta valmiina :)


Queen mandala ensimmäisen ohjeen osan jälkeen. Ohje löytyy Facebookista Crochet/Hekel Mandala CAL 2016 -nimisestä ryhmästä ja Pinterestissä on kuvia valmiista töistä Queen Mandala CAL 2016 -seinällä. Omaa Queen mandalaani koitan muistaa kuvata jokaisen ohjeen osan jälkeen. Saas nähdä, koska on valmis ympyräliivi päälle puettavaksi. Riippuu lähinnä siitä, miten pahasti tämä jää muiden projektien jalkoihin. Lankoina tässä on samoja kuin Sophie's Universe -peitossani eli Novitan Nallea ja muita samanvahvuisia sukkalankoja ja satunnaisesti sitten muitakin väreihin sopivia lankoja. Esimerkiksi keskustan kukkanen on jotain melko keinokuituista ja vähän kimalletta sisältävää lankaa, jota oli pieni nöttönen jäänyt useampi vuosi sitten tekemästäni huivista.Ei kommentteja: