7.1.10

Joulukuun langat

Joulukuussa neuloin ja virkkasin muutamia tilattuja juttuja, joululahjoja en ollenkaan ja joulun pyhinä oli jonkinmoista yritystä pienentää lankavarastoa ihan muuten vaan. Lankaa en ostanut itselleni ollenkaan, lahjaksi sentään pari kerää.

1. kimallesukat 78 g
2. kimallesukat 98 g
3. kimallesukat 109 g
vauvasukat Nalle Sävystä 40 g
toisetkin vauvasukat Sävystä 31 g
punaiset vauvasukat 32 g
tyttöjen sukat Nalle Colorista 48 g
Polkka-sukat 105 g
toiset Polkka-sukat 110 g
pampulahuivi 57 g
helmineulehuivi 80 g
virkattu kaulahuivi 85 g
karvalapaset 89 g
lasten lapaset Fritidsgarnista 45 g
8 x heijastinkukka yht. 34 g

Kulutin neulomalla ja virkkaamalla 1041 grammaa lankaa. Siis yli kilon :) Myin vielä 100 g lankaa eli jonkinmoinen kolo voisi jo näkyä lankavarastossa. Mutta kun ei vaan näy. Ostoboikotin lisäksi koitan pitää ehkä langanostolakkoa tässä alkuvuodesta. Neuloosin oireita oli viime vuoden lopulla, toivottavasti ne nyt jatkuvat.

Kaamean sinertävän sävyn kuviin tarjoaa kylmä talvipäivä... Neuloin vuoden lopuksi kahdet naisten sukat 7 Veljestä Polkka-langasta, kun halusin sitä kerällisen kuluttaa pois varastosta. Pelkästä Polkasta en halunnut neuloa sukkia, joten yhdistin niihin yksiväristä Seiskaveikkaa, jonka sävy on lähinnä likaisenhaaleanvaaleanpunainen. Polkka näytti ihan kivalta kerällä, muttei enää niin kivalta neulottuna. Mielestäni tuo yksivärinen lanka tasoittaa sopivasta Polkan sävyjä ja sukat ovat näin kauniimmat kuin pelkästä Polkasta neulotut. Että sorry vaan tämän langan suunnittelija, kun en ihan sellaisenaan hyväksynyt värivalintojasi. Vasemman puoleiset sukat neuloin ensin, oikean puoleisissa piti vähän säätää enemmän, että sain kaksi samanlaista sukkaa. Myyntiin menevät nämä. Seuraavaksi tuhottavana olisi kerä vaaleanvihreää Seiskaveikkaa, Ehkä siitä tulee Bombadil-sukat.

Ei kommentteja: