21.6.16

Kesäyön hullutukset 19-21 ja valmiita hullutuksia


Viime sunnuntaina teki mieli aloittaa taas uusi huivihattunen, koska lankoja järjestellessä löytyi sellaiseen sopivia lankoja. KYH nro 19 on vasemman nurkan kolmio, jossa on siis huivihatun huiviosa valmiina. Seuraavaksi poimin silmukat huiviosan yläreunasta ja teen suljettuna neuleena joustinta, joka pitää huivin päässä.
Jämälankapatalappuja valmistui välillä, joten sain taas aloittaa sellaisen uusilla väreillä :) Kuvassa ylhäällä oleva hassunmallinen kappale on siis tuleva patalappu, jossa on vaaleansinistä, vaaleanvihreää ja valkoista. Tämä on KYH nro 20.
Ja kun niitä lankoja huivihattuihin aina vaan löytyi, niin aloitin tänään taas yhden sellaisen. Tässä on käytössä toisesta Southern Diamonds -huivista jääneitä lankoja ja niihin yhdistän vielä yhtä lilaa puuvillalankaa. KYH nro 21 on siis valko-lila huivihattu.


Huivihattuja ja patalappuja on tosiaan valmistunutkin enkä vain aloita uusia :) Kampauspään kaulassa on KYH nro 14 eli ensimmäinen tekemäni huivihattu ja kampauspään päässä KYH nro 18, joka on siis toinen tekemäni huivihattu. Tässä nyt näkyy huivihatun idea paremmin, kun se on jonkun/jonkin päässä. Nämä molemmat huivihatut lähtevät lahjoitukseen.
Etualalla pilkistää kolme patalappua, ne ovat KYH nro 16 (puna-oranssi), KYH nro 13 (tummaa ja kirkasta sinistä) ja KYH nro 11 (puna-harmaa).

KesäYönHullutus-käsitöitä olen aloittanut nyt 21 kappaletta, joista kesken on tällä hetkellä 10 kappaletta. Yli puolet aloitetuista olen siis saanut valmiiksi jo hulluttelun aikana! Vielä pitää aloittaa kolme uutta työtä. Vai enemmän? En ole nyt ihan varma, että pitikö viimeinen hulluttelutyö aloittaa juhannusaattona, jolloin aloitettavana olisikin vielä 4 uutta työtä. Täytyy tarkistaa tämä. Joka tapauksessa koitan tehdä aikaisempia aloituksia valmiiksi niin, että viimeisen hulluttelutyön aloituspäivänä olisi puolet aikaisemmista aloituksista jo valmiina. Juhannuksen jälkeen tehtäväksi hulluttelutöistä taitaa jäädä vain niitä isompia ja enemmän aikaa vieviä eli huiveja ja verkkokassi.

Ei kommentteja: