6.6.16

Kesäyön hulluttelua, ensimmäiset hullutukset valmiina

Kesäyön hullutuksessa aloitetaan siis joka päivä uusi käsityö kesäkuun ensimmäisestä päivästä juhannusaattoon saakka. Itselläni oli lankoja katsottuna valmiiksi pipoja varten, joten hulluttelun alkuun ajattelin aloittaa useamman pipon. Sopivia lyhyitä pyöröpuikkoja ei kuitenkaan ole monia, joten pakko on ensin tehdä pipoja valmiiksikin, jotta voin taas aloittaa uusia. Pitäisi varmaan tehdä useampia virkkuutöitä tähän hullutteluun, koska virkkuukoukkua on paljon helpompi siirtää työstä toiseen :) Toisaalta sopivien pyöröpuikkojen vähyys pakottaa siihen, että ainakin osa hulluttelutöistä valmistuu ajallaan. 


Valmiina KYH nro 1 ja 3 eli musta-neonvihreä joustinneulepipo ja valko-vaaleanpunainen joustinneulepipo. Tavoitteet täyttyivät näiden pipojen kohdalla eli neonvihreä ja vaaleanpunainen raitalanka kuluivat loppuun. Valkoista pörröistä Novitan Teddy-lankaa jäi, joten se päätyi heti seuraavaan KYH-aloitukseen :)


Etualalla oleva virkattu palanen tulee isona olemaan peittotilkku ja nyt se on KYH nro 4. Hieman riskialtista on aloittaa KYH-työnä peittotilkku, koska käytän näihin vain hyvin epämääräisiä jämälankoja ja tilkun eteneminen voi pysähtyä siihen, ettei sopivaa jämälankaa olekaan. Valkoisia mihinkään muuhun sopimattomia jämälankoja näytti kuitenkin olevan sen verran, että ehkä niistä yksi tilkku syntyy. 
Vaaleanpunaisesta mohairlangasta tehty joustin tulee lahjoituspipon reunaan tai siis käännetään pipon päälle ja pipo itsessään on valkoinen pienellä lisäyksellä vaaleanpunaista ohutta lankaa. Tarkoitus on tässä pipossa käyttää loppuun kaksi lankanyttyrää, ensimmäinen niistä kuluikin jo tuohon reunukseen. Tämän pipon aloitin 5.6.2016 eli se on KYH nro 5.
Hempeillä väreillä jatketaan, tänään aloitin pipon Novitan Teddy-langoista, jotka ovat jääneet aikaisemmista pipoista yli. Valkoista ja marjapuuronpunaista Teddy-lankoja on sen verran jäljellä, etteivät välttämättä kulu loppuun vielä tätä pipoa neuloessa, mutta jos edes toisen saisi käytettyä kokonaan. Teddy-pipo on KYH nro 6. 

2 kommenttia:

Kutookutoo kirjoitti...

Kiva kun löytyi muitakin varjokyhäilijöitä :)
Pitääkin ahkerasti seurata mitä kivaa blogiisi ilmestyy. Nytkin olit tehnyt tosi kivoja aloituksia.

MysteryKnitter kirjoitti...

KYHejä riittää. Kyllä sinä ne kesytät! Siitä olen varma.