10.6.16

Kesäyön hullutukset 7-9

Viime päivinä lapsen loman aloitus ja omat työt ovat vieneet ajan niin, etten meinannut ehtiä edes hulluttelukäsitöitä aloittaa. Kun töitä tuli tehtyä eräänäkin päivänä 13 tuntia, niin ei siinä jäänyt kovin paljon aikaa harrastuksille. Eilen piti sitten kiriä hulluttelujen kanssa ja aloittaa kaksikin huivia.


Vasemmassa reunassa oleva beige-luonnonvalkoinen virkkuu tulee isona olemaan kaksinkertainen patalappu. Tähän patalappuun oli sopivan värisiä jämälankoja katsottuna valmiiksi, joten sen aloittaminen oli helppoa vähemmälläkin energialla. Patalappu on KYH nro 7. 
Sekä vaaleansininen että kellertävä kimallelanka muotoutuvat simpukkahuiveiksi aikanaan. Olen jo yhden simpukkahuivin tehnyt vastaavasta kimallelangasta. Kun ei ollut sen paremmin aikaa kuin energiaakaan miettiä KYH-töitä, niin tempaisin nämä molemmat työn alle. Ehkei kovin fiksua, koska edellistä simpukkahuivia virkkasin melko kauan. Nyt tosin on helpompi mitoittaa nämä huivit, koska teen samanlaisesta langasta ja samalla koukulla, niin aikaisemmasta huivista voi katsoa kerrosmäärät. Höyryttelin ensimmäistä simpukkahuivia niin reippaasti, että se kasvoi hyvänkokoiseksi huiviksi ja saman aion tehdä näille. Vaaleansininen huivi on KYH nro 8, koska aloitin sen ensin :) ja kellertävä beige on KYH nro 9. 

Ei kommentteja: