27.9.10

KYH-pipot

KesäYön Hullutuksen aikana aloitin kolme pipoa ja sain niistä kaksi heinäkuun loppuun mennessä valmiiksi. Pipojen neulominen ei kesähelteellä tuntunut niin kovin tarpeelliselta :)

Vasemmassa laidassa oleva musta pipo tilattiin ehkä jo joskus toukokuussa ja valitsin siihen hartaudella langan, joka ei kutittaisi kaljua päätä :) Hiplasin lankoja Lankaruudussa hyvän tovin ja langaksi valikoitui Sandnes Easy -lanka. Nro 5 pyöröt ja aloituksessa 60 silmukkaa. Lankaa kului noin puolitoista kerää.
Samoilla puikoilla ja silmukkamäärillä on tehty keskimmäinen pipo, joka on Sirdarin Hug-langasta. Tämäkin lanka on Lankaruudusta ja olen ostanut sitä kaikissa mahdollisissa väreissä :) Tein jo kevättalvesta Hug-pipoja, mutta vielä on tätä lankaa muutama kerä varastossa.
Oikean laidan musta pipo on tehty Viipurin torilta kauan sitten ostetusta langasta. Myyjä varmaan väitti langassa olevan puolet villaa ja puolet akryylia, mutta kyllä tuo aika ehdalta akryylilta vaikuttaa. Nro 4 pyöröt ja aloituksessa 76 silmukkaa.

Ei kommentteja: