13.9.10

KYH-patalaput

KesäYön Hullutus -töistä sain 26 aloitetusta työstä 21 valmiiksi. Niiden kuvaaminen vain on unohtunut, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Hulluttelun aikana aloitin 12 patalappua ja ne kaikki myös valmistuivat heinäkuun loppuun mennessä. Kuvassa on kuitenkin vain 11 patalappua, koska yksi patalappu vietiin kirjaimellisesti käsistä heti kun se oli valmistunut :) Tämän postauksen kuvassa on toisena oikealta pinkki-harmaa patalapun alku, joka tällä hetkellä koristaa erään tutun opiskelijakämppää :)


Kaikki patalaput on virkattu samalla nro 3 koukulla ja kaikkiin paitsi yhteen on käytetty varastossa hyvin marinoituja lankoja. Ainoastaan ylärivin limenväriseen kohopylväspatalappuun on lanka ostettu tämän vuoden puolella :) Alarivin viisi villaista patalappua on virkattu langanpätkistä, näihin on hyödynnetty mm. villalankaloimen tutkaimia ja opiskeluaikana tehtyjä värjäyskokeita. Oikean laidan patalaput on tehty tällä ohjeella ja ovat ystäväni tilaamat. Kriteerit oli "yksi tummansininen ja toisen saat tehdä ihan oman mielesi mukaan". Ajattelin, että tummansinisen pariksi sopii toinen, jossa tummansininen on päävärinä. Sitä paitsi siihen sai hyvin upotettua langanpätkiä :)

1 kommentti:

adelheid kirjoitti...

SYTYCK haasteeseen antamaasi s-postiin ei onnistu lähettäminen... pistin postia blogger-profiilistasi löytyvään hotmail-osoitteeseen!