18.5.09

"Onko sinulla ohje siellä koneella?"

Viime perjantaina reissasin taas Turku-Tampere-välin bussilla ja heti bussiin päästyäni avasin läppärin ja kaivoin Springtime Swirlin esiin. Kuski kävi rahastamassa ja tuli sitten takaisin kohdalleni kysymään tuon otsikon kysymyksen :) Tällä kertaa ohje kuitenkin oli printattuna ja läppäriltä kuuntelin vain musiikkia. Mutta olisi kyllä näppärää tallentaa nettiohjeet läppärille, kun se aina kulkee mukanani. Mokkulaa en ole vielä hankkinut, joten nettiin en pääse bussimatkan aikana.

Springtime Swirlin ohjeen kaikki osaset ovat nyt ilmestyneet ja olen kaikki printannut. Toteutus menee vasta viidennessä vihjeessä ja sen jälkeen on vielä kaksi vihjettä, joten pitäisi tuota huivia ahkeroida ettei se ufoudu. Mutta kun en kotona osaa keskittyä siihen, ainoastaan pidemmillä automatkoilla se on erittäin sopivaa neulomista.

Jokunen ufo on muuttunut fufoksi, mutta monta on vielä jäljellä. Ja pelkään, että kaapeissa lymyilee ihan unohdettuja ufoja. Uusiakin tekeleitä olen aloittanut eli keskeneräisten käsitöiden määrä tuskin vähenee. Project Spectrumin keltainen kausi ei oikein lähde kohdallani vauhtiin. Yhden kelta-kirjavan Vaaka-tilkun virkkasin, kahta muuta olen aloittanut. Tosin niistä toisesta tuleekin ehkä patalappu itselleni.

Ei kommentteja: