4.9.07

Elokuun saldo

Taas on aika kirjata langankulutus ylös. Pohdin tänään, että kannattaako listata ollenkaan myytyjä, saatuja tai lahjoitettuja lankoja, koska niitä kiertää koko ajan varastooni ja sieltä pois. Mutta koitan edelleen ne kirjata ylös, koska on hauska seurata, kuinka paljon lankaa liikkuu muuten kuin ostamalla tai käyttämällä.

Mutta siis valmistuneet työt ensin:
pun. pussukka 80 g
Match-sukat 60 g
Hjerte-sukat tummanvihr. 60 g
Match-sukat pienet 30 g
Mummon maastoponcho 330 g
maastokämmekkäät 60 g
3 x kämmekkäät yht. 135 g
Pun.karvalapaset 85 g
Spiraalisukat 85 g
Kulusta siis yhteensä 925 grammaa

Lisäksi myin lankaa 9095 grammaa!!!!! Tästä suurin osa samettilankaa, jota on näköjään kerääntynyt varastoon ainakin reilut 10 kiloa... Lahjoitin vielä lankaa noin 3500 grammaa, joten varastosta on lähtenyt kaiken kaikkiaan noin kolmetoista ja puoli kiloa lankaa. Hmm, mitähän tästä voisi päätellä?! Olen hamsteri, joka kerää liikaa lankaa varastoon vai että osaan luopua langasta tarvittaessa? Tai ehkö molempia.

Tulopuolella on saatuja lankoja noin 1,5 kg ja ostettuja lankoja 1,55 kg. Lopputuloksena siis se, että lankavarastoni keveni reilulla kymmenellä kilolla. Mutta ei sitä silti huomaa :) Tai Turun varastossani on jo tilaa, joku lankalaatikko on lähes tyhjä. Mutta Nokian varastoissani on yhtä tiivistä kuin aina ennenkin.

Viikonlopun olin Vaakan jäsenmatkalla Sortavalassa. Monta tuntia bussissa istumista ja tuloksena yksi vaivainen kierresukka. Mutta otan itselleni kunniaa myös siitä, että huolehdin kanssamatkustajille lankaa ja opastin muuta myös langan käytössä :)

4 kommenttia:

Kennoska kirjoitti...

Kitos vaan langoista. Vielä en ole ehtinyt jatkamaan neulomusta... elämä jatkuu yhtä hektisenä kuin ennenkin, vaikka mieli on Sortavalassa.

Jaana kirjoitti...

Hei!! Kertoisitko mitä konkreettista eroa on onko Vaaka ry:n kannattajajäsen vai varsinainen jäsen...? Olen kyllä lueskellut tietoja, mutta en oikeen pääse jyvälle... ;) *tyhmien kysymysten esittäjä*

Jaana kirjoitti...

Niin...mietin myös olisko tarvetta erilaisille lauta- ja palapeleille noissa lastenkodeissa...? Mulla olis ainaki muutama melkein uus peli, joita meinasin myydä, mutta mieluummin lahjoittaisin hyvään tarkoitukseen...!

Mari kirjoitti...

Ööh, tää jäsen-kysymys oli vaikea :) Kannattaa nakata meiliä jollekin Vaakan hallituksen jäsenelle, yhteystiedot löytyvät Vaakan kotisivuilta. Mun villi veikkaus on, että varsinaiset jäsenet saa osallistua kokouksiin ja äänestää siellä asioista ja kannatusjäsenillä ei kai ole äänivaltaa.
Laitatko noista peleistä vaikka meiliä mulle osoitteeseen annamari76@luukku.com niin katsotaan mihin ne voisit toimittaa.