13.3.18

Helmikuun langankulutus

Langanostolakko piti helmikuussakin, mutta se ei tarkoittanut etteikö varastoon olisi tullut uutta lankaa. Onneksi varastosta myös lähti lankaa ja langan kulutuksessa saavutin tavoitteeni eli kulutin kilon verran lankaa kuukauden aikana. Kovin paljon yli kilon langan kulutus ei mennyt, sillä kulutin neulomalla 1005 grammaa lankaa :) Helmikuun aikana valmistui yhteensä 17 käsityötä.

vihreä-kirjava baskerimyssykkä 65 g
musta-kirjava baskerimyssykkä 60 g
vaaleansininen, puuvillainen baskerimyssykkä 60 g
2 x vaaleanpunainen baskerimyssykkä 90 g
turkoosi baskerimyssykkä 45 g
vaalea-kirjava baskerimyssykkä 55 g
joustinneulepipo, punainen + jämiä 55 g
valkoisesta beigeen joustinneulepipo 70 g
beigestä valkoiseen joustinneulepipo 75 g
valk-rusk-kirjava pipo 45 g
musta-vihreä-ruskea pipo 50 g
aikuisten Meeri-sukat 70 g
lasten Meeri-sukat 45 g
vauvasukat 15 g
vihreäraidalliset jämälankasukat 110 g
vauvan neulenuttu 95 g

Helmikuun aikana valmistui 12 päähinettä. Kuvassa vasemmalla on baskerimyssykät ja oikealla perinteisemmän pipon malliset.

Sain lankaa sekä äidiltäni että neuleystävältäni, yhteensä lankaa tuli varastoon 745 grammaa eli lankavarasto keveni vain 260 grammaa. Mutta keveni kuitenkin eikä kasvanut :) Langanostolakossa pysyminen on ollut melko helppoa, mutta tätä toki helpottaa se, että aina välillä saan lankaa tai vaihdan lankaa ja jotain uutta tulee varastooni. Käsityötavoitteista saavutin kaikki kuukausitavoitteeni eli kulutin kilon lankaa ja neuloin sukkia sekä lahjoitukseen että myyntiin. Ei haittaisi ollenkaan, jos jo alkuvuodesta neuloisin vuositavoitteeni täyteen eli 12 aikuisten sukat myyntiin, 12 lasten sukat myyntiin ja lahjoitukseen 12 sellaista neuletta, jotka eivät ole päähineitä. Noita päähineitä vaan tuntuu tipahtelevan puikoilta paljon helpommin kuin mitään muuta :) Jämälankojen käyttöön tulee aina välillä himo ja pelkästään helmikuun päähineisiin taisin saada upotettua kymmeniä jämälankanyttyröitä. 

Ei kommentteja: