3.10.16

Syyskuun langankulutus

Lasten joustinneulepipoja, joilla voin osallistua useampaan KnitALong-juttuun, koska ovat jämälangoista ja joululahjoiksi menossa, muun muassa Joku roti sentäs -podcastin jouluKALiin. 

Syyskuussa koitin kuluttaa jämänöttösiä pois ja neuloa jotenkin järjestelmällisesti lasten villasukkia myyntiin. Tulleet langat olivat enimmäkseen jämänöttösiä ja ainakin osittain tarpeeseen ostettuja. Ostin ystäväni tilaamaan huiviin lankaa ja samalla ostin muutamaan muuhunkin, mutta eriväriseen huiviin samaa lankaa :)

Syyskuun aikana valmistuneet aikuisten pipot, jotka eivät kuuluneet KyJy-aloituksiin ja jotka kaikki voin laittaa Mewiin podcastin jämäKALiin

mustat Meeri-sukat karvareunalla 100 g
3 x harmaa-kirjavat lasten sukat 180 g
pinkit Meeri-sukat lapselle 55 g
vinoneulottu huivi 115 g
one row lace scarf 100 g
tunturineule-tuubihuivi 95 g
7 x aikuisten joustinneulepipo 355 g
5 x lasten joustinneulepipo 150 g

Tämä setti menee lahjoitukseen ja on jämälangoista, joten tälläkin voi osallistua moneen KALiin :)

Lankaa kului syyskuun aikana reilusti yli kilo! Eli tarkalleen 1150 grammaa. Vastaavasti lankaa tuli varastoon "vain" 605 grammaa, joten pitkästä aikaa lankaa kului kuukauden aikana enemmän kuin sitä ostin. Useita neuleita on kesken ja lisää neuleita suunnitteilla varastosta löytyvistä langoista, joten toivottavasti tämä langankulutustahti jatkuu loppuvuoden :)

KyJy-työt numero 18 ja 19 ovat tässä, molemmat tuubihuivit menevät joululahjoiksi, joten osallistun niillä myös Tuin kutomon ja Kiukkulinnun yhteiseen lahjaKALiin. 

Ei kommentteja: