18.10.16

KyJy-sukkia

Ajattelin esitellä kaikki KesäYöstäJouluYöhön-neulomukseni myös valmiina, ettei kukaan luule, että huijaan tehneeni ne kaikki valmiiksi :) Keskeneräisiä KyJy-töitä on tällä hetkellä enää kaksi, joten hyvältä näyttää niiden suhteen. Otin ehkä turhankin helppoja ja nopeita töitä tähän tempaukseen, mutta parempi ehkä niin, ettei tule stressi tekemättömistä käsitöistä. Kun hauskaahan tämän pitäisi olla :)

Tällä kertaa esittelyvuorossa on KyJy-tempauksen sukat ja laitan ne nyt aloitusjärjestyksessä näytille, vaikka valmistumisjärjestys oli melkein päinvastainen.


KyJy nro 1 on nämä lyhytvartiset sukat/tossut, joita alunperin aloitin sniikkerien ohjeella, mutta vaihdoin pian tavallisen kärjestä aloitetun sukan ohjeeseen ja lopulta vielä säädin varren kanssa niin, että näistä tulikin enemmän töppöset tai tossut kuin sukat. Sukan suu on kaksinkertainen ja virkkasin taitteen kiinni ja siinä hommassa sain kulutettua loppuun viimeisenkin metrin tuota siniharmaata lankaa. Näillä piti osallistua mewiin jämäKALiin, mutta unohdin postata sukat KALin aikana.


Poke-pallon väriset Heath' socksit tein sopimaan Langanlumouksen Pokemon-KALiin ja Tuin kutomon Ledger-KALiin. Näistä piti tulla sukat itselleni. Mitoitin taas kerran väärin ja sukat venyivät ihan liian isoiksi minulle. Mutta niillekin on löytynyt ottaja ja saan vaihdossa lankaa tai jotakin :) Nämä sukat olivat KyJy nro 11.


Viimeisenä KyJy-työnä eli numerolla 24 aloitin mustat Meeri-sukat karvareunalla. Nämä olivat samalla myös tilaustyö, joten lähtivät eteenpäin heti, kun valmistuivat.


1 kommentti:

Kutookutoo kirjoitti...

Nättejä sukkia, nuo "pokepallot" oli minusta melkeinpä ihanimmat. Aika yllättävä ja kekseliäs, kun harvemmin näkee että palmikkosukkaan yhdistetään värejä. En ole yhtään yllättänyt että niille löytyi ottaja :)