5.9.16

Kesäöinä aloitetut pipot valmiina

KesäYöstäJouluYöhön-tempauksessa aloitin laskujeni mukaan kaiken kaikkiaan yhdeksän erilaista päähinettä. Ensimmäiset sain valmiiksi jo heinäkuussa ja viimeiset valmistuivat pari päivää sitten. Näistä päähineistä seitsemän on jämälangoista tehtyjä joustinneulepipoja. Lankoina on sekalaisia paksuhkoja lankoja, suurin osa vanhempaa Novitan tuotantoa, mutta varmaan muidenkin valmistajien lankoja on joukossa. Valmiit pipot menevät lahjoitukseen, en vielä tiedä minne, mutta eiköhän näille paikka löydy. Jämälankoja riittää, joten pipojakin teen vielä lisää :) Tykkään käyttää jämälankoja ja pipot ovat nopeasti tehtäviä. Viime aikoina olen setittänyt jämälankoja valmiiksi kokonaisuuksiksi eli pipoinnon iskiessä voin ottaa pussukasta valmiiksi sommitellut jämälangat yhtä pipoa varten. Tämä tosin vaatii sen, että aina välillä levitän kaikki paksut jämälangat ympäri asuntoa ja sommittelen niitä yhteen :) KyJy-pipoissa on paljon lila/violettisävyisiä, koska näitä on tehty enimmäkseen kaveriltani saamistani langoista ja hänellä oli niissä paljon tuon värisiä.


Koska näissä pipoissa on käytetty jämälankoja, niin pääsen osallistumaan näillä myös mewiin podcastin jämäKALiin. Tässä yhteisneulonnassa siis pitää käyttää jämälankoja. Tarkistin, että jämälangoista saa myös virkata eli voisin palata kaksinkertaisten jämälankapatalappujen pariin :)

3 kommenttia:

Kutookutoo kirjoitti...

Todella kivoja pipoja!Jämiksistä tulee raikkaannäköisiä neuletöitä :)

Mari kirjoitti...

Kiitos! Minä suorastaan rakastan jämälankoja :) Niitä on kiva sommitella yhteen ja tuntuu hyvältä, kun jonkun nyttyrän saa kokonaan käytettyä loppuun.

MysteryKnitter kirjoitti...

They look awesome.