18.8.16

KyJy-aloituksia

Onneksi löysäsin itselleni tekemiä, oikeita KyJy-sääntöjä vaativampia sääntöjä :) En millään olisi ehtinyt aloittaa kaikkia KesäYöstäJouluYöhön-töitä heinäkuun loppuun mennessä, tiukkaa tekee niiden kanssa nytkin. Tässä kolme uutta aloitusta, vielä puuttuu yli puolet eli 13 aloitusta. Onneksi olen taas kotona ja oman lankavarastoni äärellä, josta löytyy mm. paksuja pipolankoja, joista voi nopsaan tehdä KyJy-töitä :)


Tein KYH-työnä yhden oranssin verkkokassin eikä pitänyt tehdä näitä enempää. Sitten aloitin lomalla toisen verkkokassin ja kun se valmistui, niin aloitin kolmannen. Verkko-osuus on hetkittäin tylsää tehtävää, mutta sitten kun se on valmis, niin loppu tuleekin nopeasti virkattua. Ja tykkään tästä mallista, löytyy nimellä SuperSelfPouchingStringShoppingBag.


Sovittelin Lidl:istä ostettua sukkalankaa ensin sukkiin, mutta en tykännyt. Liian ohutta sukkiin minuun makuuni ja lisäksi jotenkin karkean tuntuista. Värit on kuitenkin kivoja (varastosta löytyy kaikkia kolmea myynnissä ollutta värilajitelmaa...) ja halusin langat johonkin käyttää. Harmaa-punertava-kirjavasta aloitin Eiku-huivin. Reunuksesta tulee ehkä yksivärinen, sillä tämän raitalangan kanssa samaan settiin kuului nätti kanervanpunainen lanka. Ellei sitten se kanervanpunainen kulu loppuun yhtä toista huivia tehdässäni :) Tosin näitä punakirjavia ja kanervanpunaisia lankoja minulla on kaksi settiä, joten yksiväristäkin lankaa on 200 grammaa...


Tuin kutomon podcastissa on Ledger-KAL. Päätin hyvissä ajoin neuloa Heath's Socks -sukat, joihin on ilmaisohje Ravelryssä. Langaksi sovittelin ensin tuota Lidl:in sukkalankaa ja koitin tikutella ohuilla puikoilla. Ei sujunut. En vain osaa neuloa kovin ohuilla puikoilla. Sovelsin siis ohjeen vähän paksummalle langalle, jotta pääsin neulomaan tutuilla ja turvallisilla kolmosen puikoilla. Kuvassa olevasta aloituksesta toinen sukka on edennyt jo lähes valmiiksi ja toistakin olen aloittanut. En ollut ihan varma langan (Trysil Ida strompegarn) riittävyydestä ja pengoin varalle suurinpiirtein samanvahvuista mustaa ja musta-harmaa-valkoista jämälankaa. Ja sitten keksin, että kunhan teen kärjet niillä jämälangoilla, niin sukat sopivat myös Langanlumouksen podcastin Pokemon-KALiin :) Koska sitten sukissa on Poke-pallon värit. 

Ei kommentteja: