9.8.16

Heinäkuun langat

Elokuuta on kulunut jo hyvä pätkä enkä ole vielä ehtinyt tilastoida heinäkuun langankulutusta. Heinäkuu sujui enimmäkseen lomaillen, pari viikkoa vierähti itäisessä Suomessa mökkeillen ja sitten piipahdettiin pariksi yöksi Maarianhaminaan ja jokunen yö ehdittiin kotonakin olla. Käsityö kulki kaikkialla mukana, mutta ihan valtavia grammamääriä ei silti kulunut.

2 x kolmiohuivi valkoisesta paljettilangasta 150 g
pinkki Saroyan-huivi 100 g
oranssi verkkokassi 95 g
beige-valkoinen verkkokassi 115 g
joustinneulepipo Teddy-langasta 65 g
baskerimyssykkä puuvilla-modaalilangasta 85 g

Kulutusta siis vain 610 grammaa. Lankaa sen sijaan tuli varastoon reilusti, osa on onneksi vain välivarastossa luonani ja jatkaa matkaa eteenpäin. Mutta ihan itsellekin tuli hankittua lankaa.


Vasemmassa reunassa on Joensuusta kirpparilta ostettu 100 g vyyhti. Muut kymmenen kerää ohutta huivilankaa on ostettu Maarianhaminasta Therese Broderi o Garn -liikkeestä. Ihana kauppa! Ulkopuolella oli valtavat määrät tarjouslankoja koreissa ja yhdestä korista kaivoin nuo ostamani kerät. Otin kaikki mitä löytyi :) Liike itsessään on täynnä lankahyllyjä lattiasta kattoon, tuntui että siellä on kaikki mahdolliset lankamerkit edustettuna. Nämä tämän heinäkuun aikana ostetut langat painoivat vain 350 grammaa, mutta mökillä odotti viime kesän lankaostokset, joita en ollut vielä punninnut. 1750 grammaa puuvilla- ja pellavalankoja kartioilla. Lasken ne nyt tämän heinäkuun saldoon, koska en ole niitä aikaisemmin huomioinut. Onneksi tein viime kesän hankinnoista jo yhden verkkokassin :) Heinäkuussa myös lahjoitin lankaa pois kahden KAL:in palkinnoiksi. Lahjoitetut painoivat yhteensä noin 200 grammaa, ehkä vähän ylikin. Lankaa siis tuli 2100 grammaa ja lähti 810 grammaa, joten lankavarasto kasvoi taas 1290 grammalla. 

Ei kommentteja: