11.11.09

Sukkia, sukkia, aina vaan sukkia

Sinisten sukkalankamyttyröiden tuhoamisesta tuli hetkeksi pakkomielle ja kilkutin lasten sukkia niistä. Hyvin marinoitunut sini-valkoinen Nalle loppui vihdoin ja sen viimeiset pätkät ovat alla olevan kuvan pienimmissä sukissa. Kuvan keskimmäisten sukkien Nalle Color loppui myös. Epämääräisiä sukkalankamyttyröitä on edelleen paljon, mutta nyt on pakko siirtyä välillä muihin neulomuksiin.

Juuri nyt on työn alla oranssi huivi, joka pitäisi saada pikapikaa valmiiksi. Koska olen Tampereen Käsityömessuilla perjantaina edustamassa Vaakaa, niin haluan sinne "vaakaoranssin" huivin. Lankakin löytyi jo viikonloppuna, mutta tänään vasta aloitin. Malli on helppo ja puikot isot, joten eiköhän tuo valmistu, vaikka huomenna on vielä pitkä työpäivä. Jos olet perjantaina messuilemassa, niin poikkea Neulekahvilaan klo 15-17.00 välillä. Silloin meitä on kaksi Vaakan edustajaa paikalla ja ihanaa Vaaka-kalenteria myynnissä. Kalenterin muuten saa tarjoushintaan, kun sen noutaa messuilta :) Neulekahvilaan voi toki poiketa muinakin aikoina neulomaan Vaakalle kaulahuivia tai minitilkkua. Niin ja lauantaina ja sunnuntainakin siellä on Vaakan edustajia paikalla. Lauantaina klo 14-16.00 ja sunnuntaina klo 11-13.00. Itse luultavasti käyn messuilla uudestaan sunnuntaina ihan muuten vaan. Ehkä ihan hyvä jakaa messujen valtaisa tarjonta useammalle päivälle.

Ja takaisin sukkiin... Näiden Meeri-sukkien ohjetta kirjoitin Ullan Mummojemme neuleet -teemanumeroon. Ehkä mahdollisesti se julkaistaankin :) Mallin olen oppinut mummultani ja hänen mukaan sen olen myös nimennyt. Mummuni on neulonut näitä sukkia kymmeniä vuosia ja minäkin kohta parikymmentä vuotta. Joitakin pieniä muutoksia olemme tehneet ja tuo karvareunus sukan suussa on viimeisin "uutuus". Sitäkin olemme kyllä tehneet jo pari-kolme vuotta. Juuri eilen sain idean, että mitä uutta näihinkin sukkiin voisi tehdä. Kaikki kunnia tästä ideasta kuuluu kyllä ystävälleni ja hänen työkaverilleen. He olivat kahvipöydässä visioineet mieleisiään sukkia ja ystäväni heti laittoi viestiä, että onko heidän ideoita mahdollista toteuttaa. Vastasin myöntävästi ja kovasti sormia jo syyhyttää, että pääsisin toteuttamaan näitä uusia ideoita. Kuvia tulee sitten, kun jotakin on valmista. Sainpahan ainakin hyvän syyn ostaa lisää lankaa :)

4 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Joo, olisi kiva nähdä! Olen messuilla koko messujen ajan, TitiTyyllä orjana ;)

ElioS kirjoitti...

Onpa hienoja sukkia ja paljon!

Mette aka mettuska kirjoitti...

Onpas täällä sukkia :D Kiitos kalenterikehuista. Odotan kovasti milloin se tulee painosta. Minäkin oon tykästynyt tuohon nostettuun silmukkaan sukissa.

Mari kirjoitti...

Eikä tässä vielä kaikki :) Puikoilla on nytkin yhdet sukat. Kunhan saan kässämessuihin liittyvät neulomukset hoidettua, niin sitten pääsen tekemään niitä ystäväni ideoimia sukkia.
Etsiydyn siis TitiTyyn osastolle joko jo huomenna tai sitten viimeistään sunnuntaina moikkaamaan Villasukkaa :)