2.11.09

Project Spectrum, blue, parts 3-5 ja Sukkasatoa

Project Spectrum ended and last colour was blue. I knitted 7 pairs of blue socks in October. Plus one pair of white socks. Two pairs I've already showed, here's the last ones.

Project Spectrum ja Sukkasato loppuivat samaan aikaan. Sukkasadossa en ensimmäisen kuukauden aikana neulonut yksiäkään sukkia, mutta sitten otin jonkinmoisen loppukirin ja neuloin lokakuun aikana kahdeksat sukat. Joista kuusi viimeistä pari näkyvät tässä postauksessa. Ekassa kuvassa on poikien sukkia myyntiin, lanka hyvin marinoituja Nalleja. Toisessa kuvassa on jämälangoista tehtyjä sukkia Vaakalle. Kolmannessa kuvassa on vielä yhdet jämälankasukat Vaakalle ja sitten tilatut, pienet pitsisukat.


Sinisten sukkalankojen kuluttaminen jäi päälle, työn alla on Nalle Colorista ja yksivärisestä Nallesta lasten sukat. Ovat tähän asti olleet varsinaiset epäonnensukat. Toisesta purin kantapään kertaalleen, molemmista purin kiilakavennukset. Ehkä Novitan langat alkoivat heti temppuilla, kun vain ajattelinkin, että kyseisen firman lankoja koitan olla ostamatta.

Ja mainospala loppuun: Tampereen Käsityömessuilla 13-15.11. on Neulekahvilassa Vaaka ry esittelemässä toimintaansa. Kaikille tutuille tiedoksi, että olen paikalla perjantaina. Paitsi jos olen jättänyt kollegani yksin ja karannut tutkimaan messujen tarjontaa :)

Ei kommentteja: