3.10.07

Syyskuun saldo

Taas on aika tilastoida tekemisiään. Tosin laskelmia pitää tarkistaa vielä myöhemmin, kun en ihan varma ole kaikkien tekeleiden painosta, mutta tämä tilasto pitää suurin piirtein paikkansa:

3 x virkattu Vaaka-tilkku yht. 80 g
2 x virkattu Vaaka-tilkku yht. 60 g
1 x neulottu Vaaka-tilkku 30 g
oma virkattu takki 500 g ?
lila salomonsolmuhuivi 100 g
siemenvirkkausponcho 200 g
helmineuleponcho 160 g
spiraalisukat 100 g
Bigga-huivi 200 g
Bigga-huivi nro 2 130 g
neliöpipo 80 g
ensilapaset 15 g

Kulutusta tämän mukaan 1655 grammaa, mutta tuo kysymysmerkillä oleva takki pitää vielä tarkistaa. Lilan salomonsolmuhuivin paino on arvio, koska en ehtinyt sitä punnita ennen toimitusta Koukkuniemeen.

Lankaa myin 845 grammaa pois ja lahjoitin ehkä jonkin verran, mutta ostin tilalle ainakin 800 grammaa lankaa. Oikeasti ostin äitini kanssa useamman kilon lankaa käsityökeskuksen kirpparilta, mutta on vielä vähän epäselvää, että kumpi meistä ne langat lopulta saa, joten niitä en laske ostoksiini :) Lisäksi varastooni majoittui monta kiloa lahjoituslankoja, joita koitan jakaa eteenpäin ja käyttää itsekin Vaakan neulomuksiin.

Nyt olisi kiire saada jotain vielä neulottua ja ommeltua ensi lauantain Emo-tapahtumaan, jossa edustan vaihteeksi firmaani. Ja oikeastaan pitäisi puuhastella jo joulumyyntituotteiden kanssa ja kai sitä joululahjojakin tarttis aloitella ja olishan tuossa yksi tilaustyökin ja Virkkausringissäkin alkoi Tossukuu. Tosin tilaustyön voin yhdistää ehkä tossukuuhun :)

Ei kommentteja: