9.6.07

Hiljaisuudessa jotain valmistuu :)

En näköjään ehdi listaamaan kuin valmistuneet työt, mutta onhan sekin jo jotain :) Toukokuussa oli kiire ompelusten kanssa, koska tein tanssinäytökseen muun muassa 40 kolmion mallista toppia... Päälle sitten ne kaikki muut näytösvaatteet ja korjausompelut.

Huutiksessakin myin lankaa kaiken kaikkiaan 1100 grammaa, mutta itse kulutin tämän verran:
5 x kesäponcho California-langasta á 35 g yhteensä 175 grammaa
5 x kesäponcho Ziga-langasta á 75 g yhteensä 375 grammaa
salomoninsolmuilla virkattu huivi 60 grammaa
2 x ensilapaset silkkivillalangasta á 15 g yhteensä 30 grammaa
ensilapaset Bambinosta 15 grammaa
vauvan villasukat Bambinosta 25 grammaa
Viherrys-hahtuvahousut M koko 90 grammaa

Eli kulutusta 770 grammaa toukokuussa.

Tämä kesäkuu on alkanut innokkaalla hahtuvan neulomisella. Piti äkkiä tehdä tilaajalle yhdet hahtuvapöksyt ja se sai innostumaan muutenkin niiden neulomisesta taas. Äitienpäivälahjaksi antamani neulottu&huovutettu patalappu myöskin herätti ihastusta ja vastaavia pitäisi nyt kuulemma tehdä myyntiin :)

Edit:iä sen verran, että toukokuussa "repsahdin" ostamaan lankaa, kun oli ihan pakko saada kesäistä lankaa ponchoihin. Lankaa tuli varastoon lisää 800 grammaa. Taisin myös saada jotain lahjoituslankoja, mutta ne kulkeutuvat edelleen lahjoitettavaksi, joten niitä en laske omaan varastooni.

2 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Hei! Olipa mukavaa tietää vaakakeräyksen alkuperäinen tietolähde :).
Onhan tuon vaaka-keräyksen mainostaminen blogissani ihan ok? Tai haluatko täsmentää jotain tietoja?
Hieno juttu tuo keräys ja varmasti osallistun, sekä yritän saada meidän neulepiiriä hommaan ainakin jotenkin mukaan. Kesäaikaan tosin porukka ei varsinaisesti kokoonnu, mutta eiköhän tästä jotain saada kuitenkin aikaan.

Mari kirjoitti...

Heippa!
Kyllä sitä keräystä saa mun mielestä vähän mainostaa, vaikka periaatteessa onkin Vaakan sisäinen keräys. Esimerkiksi itse kuitenkin kerron siitä lähipiirille ja niin tekee varmaan moni muukin. Tilkkujen Yö oli kanssa alunperin Vaakan sisäinen juttu, mutta esimerkiksi Turussa heti ekaan Yöhön oli vapaa pääsy kaikilla. Tuo Koukkuniemi-keräys loppuu Tilkkujen Yöhön eli 22.9.2007 ja jos paikkakunnalla järjestetään Tilkkujen Yö, niin myös Koukkuniemeen menevät neulomukset voi viedä sinne. Sekä tilkut, valmiit peitot että Koukkuniemen neuleet matkaavaat kaikki Tampereen suuntaan Tilkkujen Yön jälkeen. Tuon keräysajan voisi ehkä mainita ja että neulomukset voi toimittaa Tilkkujen Öiden kautta.
Itse olen lähinnä järjestämässä Tilkkujen Yötä, mutta kun Koukkuniemi-projekti huipentuu Tilkkujen Yöhön, niin olen vähän molemmista tiedottanut :)