1.5.07

Huhtikuun kulutus

Vielä roikun mukana Lankahamsterien pudotuspeleissä. Selvisin jopa Tallinnan reissusta ostamatta lankaa. Tuskaa helpotti se, että kävellessäni Filatin ohi, se oli vielä kiinni. Toinen helpotus oli se, että ostin lankaa tilausten mukaan äidilleni ja mummulleni. Mutta siis heidän rahoilla ja yhtään kerää ei tullut omaan varastooni. Siitä Filatin lähellä olevasta käsityöliikkeestä ostin kilon villalankaa. Mukanani oli yksi isoäidinneliö, jonka väreihin sopivaa lankaa piti löytää. Ensin minua palvellut myyjä huuteli myös kollegansa katsomaan tilkkuani :) He yrittivät venäjä-viro-suomi-sekoituksella ilmeisesti kysyä, mitä olen tilkuista tekemässä. Ymmärsin lopulta kysymyksen "kuinka iso" ja viuhdoin käsilläni, että isoiso :)
Neulomukset ja virkkaukset ovat olleet vähissä, koska olen viime viikot keskittynyt ompeluun. Omaan käyttöön ei vaan ole valmistunut mitään. Lähinnä olen tehnyt korjausompelua asiakkaille. Vähän olen ehtinyt tehdä myyntituotteita kesän näyttelyä varten. Pidän heinäkuussa myyntinäyttelyä taas täällä. Suunnitelmissa on pitää siinä samalla jotain teemapäiviä/työpajoja.

Mutta siis... lankaa kului huhtikuussa seuraavasti:

Viherrys-hahtuvahousut M 90 g
Viherrys-hahtuvahousut S 70 g
vauvan siksak-pipo 20 g
vaaleanvihreät vauvan sukat 20 g
roosa-kirjavat vauvan sukat 20 g
Vaaka-tilkku 30 g
virkattu, huovutettu patalappu 40 g
musta-valkoinen kesäponcho 75 g
pinkki-kirjava kesäponcho 35 g
valkoinen helmineulehuivi nauhalangasta 75 g
vaaleanvihreä kesämyssy 40 g
2 x golf-mailan suojus á 30 g yht. 60 g

Eli yhteensä siis neulottu ja virkattu vaivaiset 575 grammaa lankaa.

Tilastoa kaunistaa kuitenkin langan myynti :) Huuto.netin kautta myin noin 1375 grammaa lankaa. Grammamäärä ei ole ihan tarkka, koska joihinkin laitoin kaupan päälliseksi lankaa, jota en punninnut grammalleen.

3 kommenttia:

Satu_U kirjoitti...

Hei!! Kiitos kun laitoit viestiä sivulleni. Toivottavasti ei haittaa, että kopioin kirjeesi. Koin asian kuitenkin niin tärkeäksi, että laitoin sen vaikken tiennyt alkuperäistä kirjoittajaa.
Kiitos myös lisätiedoista, me täällä Kokkolan seudulla pyrimme myös tulemaan mukaan!!

Mari kirjoitti...

Ei haittaa tekstin kopiointi. Asia on todellakin tärkeä ja tulee näinkin perille. Virallisempaan tiedotteeseen olisin muotoillut varmaan vähän toisin :)

Salaneuloja kirjoitti...

575 g on enemmän kuin 0 g. Jokainen valmistunut neulegramma on yksi gramma vähemmän lankaa.