9.8.06

Jaahas, mitäs täällä tapahtuu?!

Kuvat ovat kadonneet vanhoista postauksista jonnekin... Nooh, laitan uusia, kun saan vihdoinkin ihan ikioman digikameran! Kamera odottelee postissa, että pääsisin hakemaan sitä. Kyllästyin etsimään haluamaani mallia pitkin kaupunkia, joten tilasin sen netistä ja kamera tuli tietty sillä aikaa, kun olen poissa Turusta.
Näyttelyni aikana silloin heinäkuun alussa tein muistaakseni kolmet hahtuvahousut virolaisesta langasta. Ja koska lankavarasto uhkaavasti tyhjenee, niin onkin hyvä syy lähteä Tallinnaan täydentämään varastoja. Olen innokkaasti lukenut muiden blogeista tuoreita vinkkejä Tallinnan lankakaupoista. Hahtuvalangan lisäksi haluan jotain uutta ja kivaa lankaa :) Wetterhofin myymälässä näin hauskan verkkohuivin, joka oli tehty jostain uutuuslangasta. Nimeltään se oli Caramel tai Chili :D Vähän epätasainen, vähän pörröinen ja vähän kimmeltävä lanka eli kaikki mahdollinen yhdessä. Jotain sellaista haluaisin löytää Tallinnasta. Ja ihan varmasti mukaan tarttuu kaikkea muutakin...
Tuo näyttely oli oikein mukava kokemus ja mieli tekisi jo varata näyttelyaika ensi kesäksi. Myyntiä tuli enemmän kuin odotin, ilmat suosivat ja ehdin nauttia auringosta käsitöitä tehden museon pihalla. Hahtuvahousujen lisäksi virkkasin koruja ja aloitin myös kuviovirkatun olkalaukun.
Nyt lähden etsimään lisää Tallinna-vinkkejä ;)

Ei kommentteja: