30.4.16

Kisaneule


Osallistuin viime lauantaina ensimmäistä kertaa elämässäni jonkin lajin SM-kisoihin ja heti pääsin mitaleille! Lautapelaamisen SM-joukkuekisoissa meidän  joukkueemme oli hopealla. Päivän ensimmäisenä pelinä pelattiin Eclipse, josta kännykkäräpsy yllä. Eclipse on aikaavievä peli, jossa ei ihan joka hetki tarvitse olla siirtelemässä omia pelimerkkejään, joten varasin erityisesti tämän pelaamista varten mukaani myös kisaneuleen. Jotain tarpeeksi helppoa piti olla, jotta pystyn samalla seuraamaan peliä. Baskerimyssykkään taas päädyin, itse asiassa varasin lankaa mukaan kahteenkin myssykkään, koska en etukäteen tiennyt kumman tekeminen huvittaisi lauantaiaamuna :)


Päivän aikana baskeri edistyi ihan hyvin, vaikka neulomisaikaa oli lähinnä ekan pelin lomassa. Lounastauon jälkeen pelattuja pelejä olivat: Nations: The Dice Game, New York 1901 ja Seven Wonders: Leaders. Pelien väliin jäi sen verran pieniä taukoja, etten montaa silmukkaa ehtinyt tehdä. Lopullisia tuloksia odotellessa ehti sitten neuloa taas - jos jännitykseltä kykeni. Itse jännitin lähinnä sitä, että olenko henkilökohtaisissa pisteissä viimeisenä, muut joukkueestamme jännittivät koko joukkueen sijoitusta. En jäänyt henkilökohtaisissa pisteissä ihan viimeiseksi ja joukkueemme tosiaan pääsi mitalisijoille. Parempaan sijoitukseen joukkueena ei ollut mitään mahdollisuuksia, koska voittajajoukkue oli aivan ylivoimainen. 


Kisaneuleen viimeiset kerrokset tein vasta kisaviikonloppua seuranneena maanantaina heti aamusta. Lankoina jokin tuntematon, epätasainen ja kirjava villaisen tuntuinen lanka ja tummanpunainen Nalle. Ihan en saanut tuota tunnistamatonta lankaa käytettyä loppuun, vaikka se oli tavoitteena. Tämä baskeri menee varmaan samantien varastoon odottamaan ensi syksyä, jos joku silloin haluaisi sen ostaa eli itselleni tämä ei jää.

Jos lautapelikisat herättivät kiinnostusta, niin yksi kisaraportti löytyy tuolta. Kommenteissa joukkueemma pelipaidat saavat huomiota ja niistä teenkin ihan oman postauksen :) Tähän loppuun haluan jakaa hauskan viisauden, jonka eräs kisajärjestäjistä kertoi ensimmäisen pelin jälkeen kanssani samassa pöydässä pelanneille miehille: Naiset neuloo lautapelin aikana, jotta heillä olisi jotain ajateltavaa :D

Ei kommentteja: