2.11.15

Huivi Fame Trend -langasta


Kummitätini täytti tasavuosia lokakuussa. Olin varmaan jo edellisten tasavuosien kohdalla ajatellut huivin neulomista hänelle, mutta se vain jäi silloin. Alunperin tarkoituksenani oli neuloa Revontuli-huivi hänelle. Lankavarastoja penkoessani vastaan tuli kuitenkin hieman vajaa kerä Marks & Kattensin Fame Trend -lankaa, joka väreiltään oli juuri sopiva kummitädilleni. Tästä langasta en halunnutkaan tehdä Revontuli-huivia, vaan päädyin tekemään huivia hyvin simppelillä mallilla. Joskus vuosia sitten tein huivin LaLa's Simple Shawl -mallilla ja siitä olen edelleen yksinkertaistanut ja tässä nykyisessä versiossa on vain sileiden osuuksien välissä nurjien silmukoiden ympäröimiä reikäraitoja. Huivi siis aloitetaan niskasta ja koska epäilin langan riittävyyttä, niin varasin varmuuden vuoksi tähän myös kerän yksiväristä sinistä lankaa, jota taisi olla 100 % villaa. Yksivärinen lanka olikin tarpeen, sillä Fame Trend -lanka loppui juuri ennen päättelykerrosta. 


Juuri puikoilta tipahtanut huivi on melkoinen rynttykasa.


Pingotuksen ihme yllättää aina vaan :) Eipä ole enää rynttykasa.


Tässä kuvassa värit ovat lähimpänä totuutta, tummansininen raita on todella tumma. Hauskasti raitojen värin vaihtuminen näyttää osuvan reikäraitojen kohdalle. 

Kivan yksinkertainen malli, aion tehdä tällä mallilla monta muutakin huivia vielä :) Jossain lankavaraston syövereissä on samaa lankaa musta-harmaana ja siitä tehty huivi on jo vähän niinkuin varattu. Kunhan ensin löytäisin sen langan ja sitten vielä neuloisin siitä huivin...

Ei kommentteja: