1.5.11

Huhtikuun langat - ja kukkafasinaattori :)

Kerrankin ennätän raportoimaan kulutetut grammat heti kuukauden vaihduttua. Eilen illalla eli vappuaattona ahkeroin vielä valmiiksi muutaman tilatun neulomuksen. Nyt pääsen aloittamaan toukokuun lähes puhtaalta pöydältä, tilausjonossa on "vain" junalippukotelo, pitsibaskeri ja kahdet villasukat. Plus lapselle yhdet lapaset, joista sai lahjakortin jouluna :)

Huhtikuun aikana lankaa kului näihin:
ystävänpäivälahja miehelle 33 g
sinisävyiset lasten sukat Regia-langasta 35 g
pinkit aikuisten Meeri-sukat 88 g
tilatut lasten sukat Regia-langasta 43 g
tilatut lasten lapaset Regia-langasta 22 g
tilatut, pinkit lasten Meeri-sukat 43 g
tilatut, pinkit lasten lapaset 40 g
musta-oranssi virkattu patalappu 53 g
2 x oranssi Vaaka-pipo yht. 136 g
2 x virkattu hiuskukka yht. 16 g

Kulutusta yhteensä 509 grammaa ja vastaavasti ostin vain 100 grammaa lankaa eli varasto pieneni 409 grammaa. Tosin varastoni koko on aikas epäselvä käsite, koska siellä majailee mm. lahjoituslankoja matkalla jonnekin ja osa niistä jääkin itselleni käytettäväksi ja näitä en yleensä laske mukaan varaston kasvuun.

Maanantai-iltapäivällä 4.4.2011 keksin, että Kukkahattupäivänä 6.4.2011 tarvitsen kukkafasinaattorin (fascinator in English) päähäni. Tiistain aikana virkkasin erilaisia kukkasia ja suosikiksi nousi tämä malli. Sovelsin sen verran, että lisäsin siihen yhden terälehden ja taisin tehdä myös vähän matalampia pylväitä kuin ohjeessa. Kukkasen kiinnitin lehdenmalliseen pohjaan, johon katselin ohjetta täältä. Kiinnitin fasinaattorin hiuskampaan ja se keikkui päässäni koko keskiviikon. Heti perään tein toisen kukkafasinaattorin, koska halusin Vaaka ry:n vuosikokouksessa edustaa oranssi kukka päässä :) Sama kukkaohje, mutta kiinnitin sen pyöreään pohjaan ja siitä ei valitettavasti ole kuvaa.

Ei kommentteja: