17.4.10

Maaliskuun langat

Päivittelyt unohtuivat ensin hamsteroinnin takia ja sitten onkin ollut muuten kiirusta. Hamsterikuu oli poikkeuksellisesti maaliskuussa ja ainakin itselleni siihen kasaantui monta houkutusta. Lankaruutu avasi ovensa Nokialla ja kävin monta kertaa hipeltämässä siellä lankoja. Sortavalan reissulla kävin katsomassa, että paikallinen käsityöliike on edelleen paikallaan. Onneksi ostoslistalla oli helmiä ja nappeja, niin sain edes jotain ostaa reissusta :)

Hamsterikuukausi alkoi vauhdikkaasti, mutta sitten vauhti hiipui ja kulutusta kertyi lopulta 1327 grammaa näistä:
Hippy-pipo 68 g
3 x Teddy-pipo yht. 175 g
Jenga-pipo 50 g
2 x Ram Rainbow-pipo yht. 98 g
2 x Jenga+Kimmo-pipo yht. 105 g
Hippy+Kimmo-pipo 35 g
4 x Hug-pipo yht. 183 g
"Persikkavaahto" sytomyssy 56 g
"Tähdellinen" sytomyssy 42 g
patalappu, lime 41 g
patalappu, oranssi-ruskea 33 g
patalappu, vihreäraidallinen 35 g
sinikirjavat lasten sukat 55 g
kaulahuivi 135 g
hiansuut+kaulus talvitakkiin 160 g

Päähineitä tuli siis tehtyä, pipot menevät Vaakalle ja sytomyssyt TYKSiin. Pipoissa olen kirjannut ylös langan nimen, sytomyssyissä mallin nimen :) Patalapuissa opettelin virkkaamaan kahtakin uutta mallia. Toisessa virkattiin kohopylväitä, toisesta tuli kaksinkertainen ja sen ohje esim. täällä. Alla kuvassa vielä ensimmäinen versioni kaksinkertaisesta patalapusta, vähän liian pieni siitä tuli.


Vaikka en sortunut lankaa ostamaan hamsterikuukauden aikana, niin silti lankaa tuli varastoon. Äitini toi varastooni 500 grammaa lankaa ihan pyytämättä. Lisäksi jo vuodenvaihteessa sovittu vaihto toteutui vihdoin ja vaihdoin kangasta yms ompelutarviketta 900 grammaan lankaa. Että oho, varasto ei pienentynyt hamsterikuukauden aikana, vaan kasvoi jopa 73 grammalla...

Ei kommentteja: