8.6.09

KYH-postaus numero yksi

KYH on siis KesäYön Hullutus :) Koska ilmoittauduin mukaan vasta kesäkuun kuudes päivä, niin pitää vähän kiriä kiinni aikataulua ja aloittaa useampi neule tai virkkuu näin aluksi.

Sininen Revontuli-huivi tuli aloitettua sopivasti 1.6. ja sen nappaan mukaan hullutteluun. Tosin tämän pitäisi olla valmis mielellään kesäkuun lopussa jo, koska saisin sen näppärästi toimitettua tilaajalleen heti heinäkuun alussa.
Mustasta mohair-langasta tulee ehkä jonain päivänä suorakaiteen mallinen huivi. Näin Katia-lankafirman ohjelehdessä kivan mallineuleen, jota pitää testata heti. Lehdessä oli tehty tällä mallineuleella pellavalangasta pusero. Testasin mallineuletta jo siitä kartiolla olevasta puuvillalangasta, jota ostin kirpparilta. Mutta lanka oli vähän liian paksua ja epätasaista ja mallineule ei erottunut tarpeeksi. Tämä musta aloitus näyttää ihan hyvältä.
Puna-harmaa Tychus on aloitettu 6.6. ja saatu valmiiksi 7.6. Sovelsin ohjetta, koska tarkoitus oli tehdä tytön pipo. Aloitukseen 32 silmukkaa, lyhin kerros 14 silmukkaa ja noita kiiloja neljä kappaletta.
Harmaa-lila Tychus aloitettu 7.6 ja valmistunut samana päivänä. Muuten samat sovellutukset kuin puna-harmaassa Tychuksessa, mutta aloitukseen 34 silmukkaa.

Ei kommentteja: