29.4.09

Projekteja

Project Spectrumin vihreä kausi lähenee loppuaan. Olen jo pohtinut, mitä tekisin seuraavan eli keltaisen kauden aikana. Valmistuneita vihreitä on esittelemättä, mutta niistä ottamissani kuvissa oli värit niin pielessä, että pitää kuvata uusiksi. Vihreitä on vielä keskenkin ja varmaan jatkan niiden neulomista, vaikka värikausi vaihtuu. Pakko saada neulesetit valmiiksi :)

Fufoilu alkaa samaan aikaan kuin Spectrumissa vaihtuu väri ja kestää saman verran kuin Spectrumin keltainen kausi. Hmm, näitä voi olla vähän hankala yhdistää. Mitään keltaista neuletta ei ole kesken enkä paljon keltaista lankaa edes omista. Ufoja kyllä omistan. Viime vuoden fufoilussa edistyi vähän se villapaita, jonka aloitin joskus 90-luvun lopussa.... Jospa tänä vuonna se villapaita vaikka valmistuisi.

Kaikki puikoissa neulovat sukkia ja lapasia Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:lle. Tähänkin hinkuan mukaan.

Käsityöpussukka-tempaus on Sisiliskokset-blogissa ja tämäkin kiehtoo kovasti. Juuri siivoilin kaappeja ja katselin ylimääräisiä puikkoja ja koukkuja. Ylimääräisistä langoista ja kankaista on kai ihan turha edes mainita. Vienon kammarin ja Venla-avun toiminta on tuttua jo ennestään.

Nuttuja etiopialaisille vauvoille-tempaus ei ensin saanut minua innostumaan. Mutta sitten sain hypistellä muiden tekemiä nuttuja ja kummasti alkoi tämäkin kiinnostamaan.

Vaaka ry:ssä on jatkuva villasukka-keräys ja samoin tilkkupeittoja saa tikutella aina :) Vaakan projektien puitteissa tikuttelen milloin mitäkin, kirjoitin juuri kalenteriini listaa millaisia lapasia, pipoja, sukkia ja kaulahuiveja pitäisi tehdä. Kanssani vauvakasseja tai koulureppuja koonneet tietävät, että minulla on pakkomielle tehdä "täydellisiä" asustesettejä :) Varastoin yksittäisiä asusteita ja yhdistelen niitä seteiksi ja neulon puuttuvia osia.

Springtime Swirl on auttanut minua löytämään sisäisen masokistineulojani :) En ole ennen neulonut noin ohuesta langasta pitsihuivia. Nyt huomasin katselevani edellisen postauksen ohuenohutta kaupanpäällislankaa sillä silmällä, että voisko siitä tehdä huivin. Ehkä ei kuitenkaan. Tai mistä sitä tietää, mille tasolle tämän neulemasokismin voinkaan nostaa.

Hmm, olikohan siinä kaikki projektini? Työneulomiset puuttuu, samoin kavereiden tilaamat huivit. Johonkin kivaan vaihtoon voisin vielä osallistua, ehdotuksia otetaan vastaan. Ja kai tuohon joku muukin projekti vielä mahtuisi, niitäkin saa ehdottaa.

Ei kommentteja: