28.3.09

Vihreä-Green part 1

Project Spectrumin merkeissä olen koittanut kuluttaa vihreitä, valkoisia ja ruskeita jämälankoja. Kuvan pipottimet ovat vauvakokoa ja lähtevät sitten aikanaan Vaaka ry:n kautta jonnekin. Tuohon toiseenkin joustinneulepipoon taidan tehdä vielä korvaläpät. Kuvan sukat ovat matkanneet jo Narvaan ja toiset sain jopa itse ojentaa eräälle pojalle. Reissasin siis Vaaka-merkeissä tuonne Narvaan. Ja tottakai matkalta piti tuoda vähän lisää vironvillaa. Ne tosin ostin Tallinnasta, Narvastakin kyllä löysin lankahyllyn supermarketista.

Jämälankasukkien neulemiseen tuli himo. Kaivelin mummuni lankavarastoa vihreiden jämäkerien toivossa :) Yhdet vihreät jämäsukat valmistui tänään päivällä kokoustaessa ja kotona aloitin heti seuraavat.

Tässä kuussa ostettua lankamäärää en ole vielä uskaltanut laskea. Ensin kävin hämmästelemässä Nordiassa, viime viikonloppuna tosiaan kartutin lankavarastoa Viron puolella ja sitten hamstrasin tarjouskeriä tukussa. Äitini on avustanut myös ansiokkaasti, hän kävi tuolla tukussa jo kerran aikaisemmin hakemassa pari kassillista lankaa ja tuttavansa vihjeen perässä säntäsi ostamaan Patons-lankoja Halpa-Hallista. Vähän epäilen, että Halpa-Hallin langat voisivat olla samaa alkuperää kuin Käsveskan mainostamat.

Ei kommentteja: