15.7.07

Valmista!

Molemmat edellisen postauksen tekeleet ovat valmiina, mutta odottavat vielä silitystä/höyrytystä. Lankaa sain näihin kulumaan yhteensä 160 grammaa eli ei mitenkään päätä huimaava tahti langan kulutuksessa. Työn alla on jo uusi huivi salomoninsolmuilla samettilangasta. Aloitin eilen, kun tarvitsin jotain aivotonta tehtävää illaksi. Vietin iltaa Hinttalan kotiseutumuseolla Wanhan Ajan Iltamissa. Tarkoituksena oli auttaa kahviossa, mutta pidinkin silmällä sekä omaa näyttelyä että naapuriaittojen grafiikka-näyttelyä. Kiva ilta, mukavia ihmisiä tutustumassa näyttelyyn ja myyntiäkin tuli.
Tänäänkin päivä kului tuolla näyttelyssäni, sitten automatkailua ees-taas Turkuun ja matkan aikana virkkasin yhden kesäponchon (kun vastaavan juuri tänään myin) ja neuloin viimeiset kerrokset Duet-Dune-ponchoon. Näihin meni lankaa yhteensä 185 grammaa. Duet-Dune-poncho pitää vielä viimeistellä, mutta silti lasken sen jo tehdyksi :) Nimi tulee siis käyttämistäni Sirdarin langoista.
Työn alla uuden samettihuivin ja ikuisuusprojektien lisäksi myös villasukat pätkävärjätystä Smart-langasta. Tai sitten sen langan nimi on Match, en muista koskaan... Lankaa olen marinoinut ehkä vain vuoden laatikossa, juuri tämä puna-musta väriyhdistelmä taitaa olla peräisin viime kesän Tallinnan reissulta.
Ja lopuksi kauhistuttava löytä lankavarastosta:
Ensinnäkin: miksi ihmeessä minulla on kaksi isoa laatikollista karvalankoja?! Kuvassa näkyy vain osa varastostani. Mutta vielä tärkeämpi kysymys: missä mielenhäiriössä olen ostanut musta-neonvihreää karvalankaa?! Käsittelin kuvaa, jotta langan silmiin sattuva väri olisi todellisempi, mutta vieläkin tuo näyttää kuvassa aika kesyltä todellisuuteen verrattuna...

Ei kommentteja: