6.4.07

KeskeneräistäHuhtikuussa ei ole vielä valmistunut mitään, kuvassa muutama uusi aloitus.
Aloitin taas hahtuvahousut, tällä kertaa Viherrys-kuosiset. Sain yhden valkoisen hahtuvalankamytyn käytettyä loppuun, kun tein kaksi vyötäröresoria siitä tuon vihreäkirjavan kanssa. Valkoisessa hahtuvassa on hyvinkin suuria sävyeroja ja siksi koitan piilottaa loppumyttyrät noihin resoreihin, joihin tulee toistakin väriä.
Valkoinen huivi keskellä oli pakko aloittaa, kun kaipasin jotain helposti mukana kuljetettavaa tekemistä. Ehdin melkein tunnin neuloa sitä jumpan alkua odottaessa. Lankana Ornaghi Filatin Giannutri ja helmineuletta seiskan (tai kasin, en muista) bambuilla ja 21 silmukkaa leveydessä. Taidan tehdä niin paljon kuin lankaa riittää.
Mustasta tekeleestä tulee golf-mailan suojus. Tein koeversion joululahjaksi ja nyt aion tehtailla noita enemmänkin. Nyt pysähtyi tekeminen tuohon varteen, koska haluaisin varsinaiseen mailaosaan jotain kimmellystä ja kimallelankaa ei juuri nyt ole käsillä. Onneksi lähden tänään taas toisen lankavarastoni äärelle Nokialle, niin ehkä tuokin edistyy.
Näiden lisäksi on kesken ainakin hahtuvasta virkattava kassi, jonka aion huovuttaa. Odottelen, että sopivan värisiä hahtuvalankamyttyjä jää jostain muusta työstä yli. Huovuttaminen ei ole ollut suosikkini viime aikoina, mutta sydämen mallisesta patalapusta tuli ihan kiva parin pesun jälkeen. Ehkä mun pitää antaa pesukonehuovutukselle vielä mahdollisuus ja tehdä vaikka noita patalappuja. Mutta sydän-patalappuja ei ainakaan tule, kun kaikki punaiset hahtuvan loput on jo käytetty tuohon kassin tekeleeseen. Tuo valmiina oleva patalappu kuulemma pitää antaa mummulle lahjaksi. Tämän ilmoitti poitsu :)
Miljoona ideaa on tietysti mielessä, mutta koskahan ne kaikki toteuttaisi?! Ajattelen aina, että ensin teen työjutut ja sitten saan kehitellä uusia tuotteita tai tehdä jotain ihan itselle. Mutta kummasti harhauden kokeilemaan kaikenlaista kesken työjuttujen ja sitten hermostuttaa, kun kaikki on kesken.
Lankaa en ole ostanut vieläkään. Pahoille teille eli lankostoksille lipsahtamisen vaara kasvaa viikon päästä, kun käväisen Tallinnassa. Onkohan siellä sunnuntaina lankakaupat auki?

Ei kommentteja: