19.12.06

Joululahjapaniikki!

Eilen illalla koitin aloittaa yhtä joululahjaa, mutta siihen kaavailemani langat eivät tuntuneet ollenkaan sopivilta. Tänään oli pakko lähteä lankaostoksille, mutta en löytänyt mieleistäni beigeä lankaa, joten suunnitelma muuttui viime hetkillä. Beige vaihtui mustaksi! Jos siitä tekeleestä tulee mitenkään esittelykelpoinen, niin kuvaan sen kyllä, mutta vielä en kerro mitä olen tekemässä :)
Pari pipoakin pitäisi tehdä vielä jouluksi. Mies haluaa pipon ja ajattelin tehdä sellaisen samasta tweed-Seiskaveikasta kun hänellä on jo kaulahuivi. Lapsukaiseni myös ilmoitti haluavansa pipon. Sovittelin hänen päähän jotain tilauspipoa ja poika kommentoi "Mä haluan oman villapipon!" Tuo lapsen pipo jää ihan viime hetkiin, muut on saatava viimeistään perjantai-aamuna pakettiin.
Viime viikonlopun myyntitapahtumissa oli ihan mukavaa. Tosin joulumarkkinoilla oli loppuajasta hiljaista ja harmittelin, kun ei ollut mitään käsityötä mukana. Sen verran kylmäkin oli, etten varmaan olisi voinut neuloa siellä, mutta tuntui kummalliselta vain olla.
Niin ja joululoman varalle on jo suuria suunnitelmia. Aion neuloa villahousuja ja lapasia, virkata langanjämistä peittotilkkuja ja patalappuja, "siivota" tämän kannettavan ja tehdä muutaman palapelin :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua!