28.3.05

Pikainen koonta valmistuneista töistä

Mä en ymmärrä, mihin mun aika menee?! No, töihin varmaan, mutta kyllä silti pitäisi olla aikaa istua tietokoneen ääressä ja naputella blogiin juttuja.
Lankadieetin aikana kulutin noin 650 grammaa lankaa ja lisäksi sain bonusta ikuisuusprojektin eli tilkkupeiton kokoamisesta. Kuukauden aikana valmistui kolme pipoa (Pompeista, Jumbo Softista ja Tangosta), kolme huivia (Pompeista, sekaisista samettilangoista ja tikapuulangasta) ja vaippahousut hahtuvalangasta. Aloitin huivin samettilangasta ja hyvin marinoituneesta efektilangasta, mutta se on edelleen kesken.
Dieetin jälkeen keskityin taas myytävien tuotteiden tekemiseen. Neulottuna on kolmet hahtuvahousut - ja neljännet aloitettu. Ompelin vihdoinkin kasan (7 kpl) täyttövaippoja valmiiksi, huristelin taiteltavia vaippaflanelleja pari ja sitten kuivaliina-lisäimuja kuusi kappaletta. Eeh, jos nämä vaippatermit eivät sano mitään, niin Kestovaippainfon sanakirja auttaa. Koska valikoima laajenee myös kantoliinoihin, niin niitäkin ompelin (tai avustin ompelussa) kuusi kappaletta. Tasapuolisuuden vuoksi tähän väliin Kantoliinakanavan osoite :)
Neulomisen ja ompelun lisäksi olen virkannut muutaman peittotilkun valmiiksi ja kutonut villaisen shaalin lähes valmiiksi. Vaakalla on Tilkkujen Yö tuossa huhtikuun puolivälissä ja olen lupautunut hoitamaan Turun tapahtumaa ja kokoamaan tilkuista peittoja. Ennen Tilkkujen Yötä koitan saada omat tilkut yhdisteltyä peitoksi ja sitten odottaa vielä laatikollinen muilta tulleita tilkkuja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi Tilkkujen yötä täällä pääkaupunkiseudulla? Kiireisen perheenäidin voisi olla mahdollista tulla yöllä kutomaan ...

Mari kirjoitti...

Juu, tilkkuilua on pääkaupunkiseudullakin. Eri paikkakunnilla Tilkkujen Yöt ovat vähän erilaisia ja toisilla rajoittaa mainostamista tapahtumalle varattu tila yms. Siksi siis tilkkuilua ei ole valtakunnallisesti mainostettu, koska kaikilla ei ole mahdollisuutta pitää "massatapahtumaa". Mutta voin kyllä antaa pääkaupunkiseudun tilkkutapahtumien järjestäjien yhteystiedot, jos haluat.