21.12.09

Mummojemme neuleet

Ullan erikoisnumero on ilmestynyt, löytyy täältä. Siellä on myös ensimmäinen koskaan kirjoittamani neuleohje, Meeri-sukat. Neuleohjeen kirjoittaminen oli yllättävän vaikeaa. Tai ainakin sellaisen ohjeen, joka on hyvin selkeänä omassa päässä. Meeri-sukkien pitsineuleella olen tehnyt koeversioita myös kämmekkäistä ja baskereista. Ehkä Meeri-neuleista kasvaa kokonainen asustesarja :)

Lapsukaisen rakas nalle ja nallen villapaita, jonka neuloin nelisen vuotta sitten.

Täksi jouluksi en taida neuloa tai virkata yhtään lahjaa. Suunnitelmissa oli neuloa lapsukaisen nallelle Tappara-paita. Mutta minun hermoillani ei nyt kyllä tehdä kirjoneuletta eikä varsinkaan valmiiseen neuleeseen tehdä mitään silmukoita jäljentämällä. Ehkä nalle saakin trikoopaidan, johon piirrän Tapparan merkin kangastusseilla tai liiduilla. Joitakin ommeltavia lahjoja on vielä suunnitelmissa ja ehkä jopa jotain niistä toteutankin. Tänä vuonna jaamme lahjat vasta vuodenvaihteen tienoilla, joten aikaa on vielä.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mun Poika on Tappara fani. Olen jo pidempään suunnitellut esim. pipoa, jossa olisi Tapparan logo. Mutta tuntuu, että toteutus olisi liian vaikea. Jos jostain löytyisi valmis malli, niin olisi aika paljon helpompaa :)

Mari kirjoitti...

Hei kaima :) Johonkin villapaitaan tms isompaan tuon logon ehkä voisin tehdä. Mutta pienessä koossa taitaa olla sellaista piipertämistä, että mun hermoilla sitä ei tehdä. Olen katsellut valmiita Tappara-pipoja vähän sillä silmällä, että josko sellaisen ostaisi. Tai vähintäänkin ostan valmiina kangasmerkin ja kiinnitän sen itse tehtyyn pipoon :)