7.12.09

11. Revontuli

Mainiolla Revontuli-ohjeella olen tehnyt siis jo yli kymmenen huivia! Ei, ei vieläkään kyllästytä. Kaikki huivit ovat olleet erivärisiä ja varmaan siksi pysyy mielenkiinto yllä. Alkuperäiseen Anne M:n ohjeeseen olen tehnyt muutaman helpotuksen ja siksi näiden neulominen sujuu nykyisin nopeammin. Jotenkin tästä viimeisimmästä Revontulesta tuli kovasti mieleen se ensimmäinen Revontuleni. Väreissä on jotain samaa, vaikka eivät samaa lankaa olekaan, eka Revontuleni on lilasävyisempi.

Tähän meni lankaa 144 g, puikkoina oli 5,5 mm Knit Picksit. Vielä olisi yhteen Revontuleen langat valittuna, jospa sitten olisi aikaa tehdä Revontuli itselleni. Tai voisikohan sitä vaihtaa johonkin ihan toiseen huivimalliin. Osaisinkohan?!

Piti tänään kuvata myös ekat tekeleeni tamp... pampulalangasta. Ehdin kuitenkin pistää ne pakettiin ennenkuin muistin, että ovat kuvaamatta. Nooh, kuvitelkaa tämän kuvan pinkki pampulalanka kahdeksi huiviksi. Toinen huivi on aikuiselle sopiva, toisen tein paljon pienemmäksi, koska menee 3-vuotiaalle tytölle. Lapsukaiseni kummitäti ja kummitädin tytär saavat samanlaiset huivit. Pampulalangasta oli lähtenyt punaista väriä vyötteeseen ja väriä tarttui myös puikkoihin neuloessa. Pesin valmiit huivit käsin ja huuhtelin kunnes väriä ei enää näyttänyt irtoavan. Laitoin pakettiin kuitenkin varoituslapun, ettei huiveja ehkä kannata käyttää sadesäällä vaalean takin kanssa.

Vielä on vuorokausi aikaa osallistua tämän Kässäpäiviksen ja Mamilda-blogini synttäriarvontoihin.

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Olen tehnyt vasta yhden Revontulen, mutta langat olisivat toiseen, jos vaan saan sen johonkin jonoon lykättyä.