12.12.09

Arvonta suoritettu!

Oikeasti arvonta suoritettiin jo keskiviikkona, mutta en ole vaan ehtinyt kirjoittamaan tästä blogiin aikaisemmin. Onnettarena oli tietysti lapsukaiseni. Hän on kerran aikaisemmin saanut olla Onnettarena ja halusi, että nyt arvotaan ihan samalla lailla kuin viimeksikin. Kaikkien nimet paperilapuille ja laput samaan kulhoon kuin viimeksi. Juu, lapsukaiseni on vähän kaavoihin kangistunut :)

Ensimmäisenä arvoimme pääpalkinnon ja sen voitti *tättärää, rumpujen pärinää* Piiku! Pääpalkinto on ainoa, jonka päätin hyvissä ajoin: hopeanharmaasta puuvillalangasta virkattu huivi ja harmaa heijastinkukka.
Lohdutuspalkinnot, tai mitä ne neljä muuta sitten ovatkaan nimeltään, voittivat Virpi, saris, Päivi ja joponen. Lohdutuspalkintoihin kuuluu ainakin kankainen pussukka/penaali ja niissä jotakin pientä täytteenä. Muille olenkin jo laittanut viestiä blogiin tai suoraan sähköpostiin, mutta Virpille en löytänyt mitään yhteystietoja. Joten laitatko Virpi sähköpostia osoitteeseen annamari ät hotmail piste com?

2 kommenttia:

Piiku kirjoitti...

Olen sanaton. Kiitos. Ja minulla kun ei koskaan ole arpaonnea - uskokaa tai älkää. Eli olen jo aikaa sitten lopettanut kaikki lotot ja veikkaukset ja arvat....

joponen kirjoitti...

Olinpas minä myös onnekas.. Kiitos!
Laitoin yhteystiedot sulle sähköpostina :)