1.12.09

Marraskuun langankulutus

Marraskuun alussa aloitin parit lapaset Lapaskuun vuoksi, sitten tuhosin pakkomielteisesti jämälankoja lasten sukkiin ja loppukuusta virkkasin yötä myöten heijastimia ja koruja myyntiin. Näköjään useampi huivikin tuli neulottua. Lankaa ostin hyvin maltillisesti, vaikka Tampereen Kädentaidot-messuillakin olin :)

Vaaleanpunaiset lapaset 77 g
Toiset vaaleanpunaiset lapaset 75 g
Turkoosi kaulahuivi 113 g
Oranssi huivi 46 g
Revontuli-huivi 144 g
Nalle Colorista lasten sukat 45 g
marinoituneesta Nallesta lasten sukat 56 g
vauvan jämälankasukat 22 g
vauvasukat Nalle Sävystä 27 g
marjapuuro-mustat säärystimet 93 g
tilkkupeiton ympärivirkkaus 7 g
20 x virkattu koru 35 g
16 x virkattu heijastin 50 g

Lankaa kului 790 grammaa. Ihan kohtuullinen tulos, varsinkin kun uutta lankaa tuli varastoon vain 350 grammaa. Kovasti yritän myydäkin jotain lankaa pois varastostani, mutta on niin vaikea luopua mistään :)

Kuvassa ne kahdet lapaset, jotka sain Lapaskuun aikana valmiiksi. Vasemman puoleiset valmistuivat heti kuun alussa. Niissä on rumat peukalot ja muutenkin oikean puoleiset lapaset ovat paranneltu versio ekoista. Luultavasti Mambo-lankaa, vyötteitä ei ole tallessa näissä kerissä, jotka ystäväni oli dyykannut ja toi sitten minulle :) Lapasten alla näkyy virkkuut, joita en oikein voinut laskea langankulutukseen mukaan, koska ne on virkattu videonauhasta. Parempi kuva firman sivuilla. Muun muassa noita "vessatekstiileitä" myin viime viikonloppuna Turussa Nykyaikaisille joulumarkkinoilla. Samoilla markkinoilla oli myös Naurava Lammas. Ihan hyvä, ettei Juulilla ollut mukana kovin paljon lankoja, niin en ratkennut hamstraamaan lisää ihkuihania lankoja varastoon. Jospa nyt ensin käyttäisin ne langat, jotka ostin Juulilta kesällä...

Nyt pitäisi tikutella tilattuja villasukkia ja virkata lisää heijastimia myyntiin ja ommellakin vielä jotain seuraavaan myyntitapahtumaan. Olen menossa ties monettako kertaa Nokian kotiseutumuseon eli Hinttalan joulumarkkinoille. Siellä on muuten vielä vapaita myyntipaikkoja, jos vaikka joku lähiseudun käsityöihminen kaipailee kivaa myyntitapahtumaa. Tykkään kovasti noista joulumarkkinoista. Museon pihapiiri on tunnelmallinen ja yleensä tuolla olen saanut ihan kivasti myytyäkin tuotteita.

2 kommenttia:

Carita kirjoitti...

Hyvä kun mainitsit Hinttalan markkinat, täytyiskin tulla poikkeamaan :)

Mari kirjoitti...

Tervetuloa Carita :) Muistaakseni ovat klo 15-17.30. Olen onnellisesti hukannut kaikki markkinapaperit, mutta onneksi myyntipaikoista tietävä ihminen löytyy ihan omasta perheestä :D