15.2.07

Vaaleanvihreä Palma ei vaan lopu


Kerästä Palmaa olen neulonut jo kaksi vauvan myssyä, käyttänyt sitä kaksiin vauvan lapasiin ja vähäsen myös Tropiikkitäkki-tilkkuihin. Lankaa on edelleen jäljellä, mihinkähän sitä seuraavaksi lykkäisi?
Kuvassa näkyy myös aikuisen kokoinen kirjava pipo. Sen langan samaan aikaan tuon Palman kanssa. Pipo menee Vaakan kautta jonnekin, luultavasti ensi joulun paketeissa johonkin kohteeseen. Sekä vauvan myssyt että aikuisen pipo on tehty samoilla puikoilla ja samalla silmukkamäärällä. Nelosen pyöröpuikot ja alussa 48 silmukkaa, koko ajan 2 o 2 n joustinta ja päälaella kavennukset "lohkoina". Vauvan myssyissä on toisena lankana Bambino. Pääväriltään valkoisissa vauvan lapasissa on Seiskaveikkaa, toisissa varret Seiskaveikkaa ja kämmenen osuus Palmaa+Bambinoa.
Aikuisen pipon lankaa jäi vähäsen ja sen pätkän avulla sain valmiiksi vihreän Vaaka-tilkun, jonka olin aloittanut heti hamsterikuukauden alussa eli 1.2.2007 noin klo 00.01.
Aloitin taas uuden työn: huivin omalla ohjeella Ornaghi Filatin kimaltelevasta, karvaisesta, monivärisestä ja muovisesta Impero-langasta. Voipi olla, että tarjoan ohjetta Ullaan. Ajattelin muutamia huiveja neuloa tällä ohjeellani, että saisin erinäköisiä huiveja kuvattavaksi mahdollista ohjetta varten.
Huomenna pitäisi lähteä hiihtoloman viettoon. Flunssa on onneksi vähän helpottanut, niin loma ei mene sängyn pohjalla. Eikä se mitään lomaa ole, kun ajattelin tehdä töitä. Tampereella on ilmeisesti käsityötapaaminenkin ensi keskiviikkona? Voisin tuppautua mukaan :)
Tämän iltaisessa pakkaamisessa suurin ongelma on tietysti, että mitä käsitöitä otan mukaan. Kai noita hahtuvahousuja ja omalla mallilla huiveja pitäisi tikuttaa.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Siitä niitä hamsterigrammoja ropisee.