14.2.07

Flunssaa ja sukkaa

Viikonloppuna alkoi epämääräinen flunssa, kuumetta ei oikeastaan ole, mutta muuta vaivaa senkin edestä. Neulomukset on valittava sen mukaan, mitä pystyy tekemään makuuasennossa. Niinpä eilen aloitin vauvamyssyjä Palma+Bambino-yhdistelmästä. Tulee äkkiä valmista ja noita on helppo tehdä sängyn/sohvan nurkassa. Viimeisimmässä Vaaka-tapaamisessa sain tuota vaaleanvihreää Palmaa käytettäväksi johonkin lahjoitusneuleisiin. Palma ei ole ollenkaan suosikkilankani, joten koitan käyttää sen äkkiä pois. Tein jo siis kaksi pipoa ja nyt ajattelin tehdä niiden kavereiksi vielä pikkuiset lapaset. Jospa se kerä siitä kuluisi. Yksi lapanen on jo valmiina, Palmaa ranteessa ja muuten Seiskaveikkaa. Ei näytä hyvältä, joten toisen parin teen jotenkin erilailla.
Viime yönä valmistui lapsen sukat Tallinnasta Filati-liikkeestä ostetusta Match-langasta. Kuvassa olevat keltaiset Meksiko-sukat valmistuivat jo aikaisemmin ja nyt siis nuo tummemmat. Teräosassa löysäsin vähän käsialaani, jotta muotoutuisi noita raitoja. Lankaa jäi pikkuiset mytyt, jotka ehkä saan hyödynnettyä Tropiikkitäkki-tilkkuihin.
Keskeneräisten listalla on Kaarna-hahtuvahousut, vihreä virkattava verkkohuivi, muutama Vaaka-tilkku, ne vauvan lapaset, joitakin Tropiikkitäkki-tilkkuja...

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Kyllä sä ne Palmat vielä kesytät. Usko vaan!