5.2.07

Hamsteritöitä

Lankalaihis on lähtenyt mukavasti käyntiin, vaikka kulutus saisi olla nopeampaa. Olen tikuttanut pikkuisia neuleita ohuesta langasta ja tällä vauhdilla jään tavoitteistani hyvin kauas. Eilen kaivoin esiin hahtuvalankaa, koska pöksyjä pitäisi neuloa myyntiin. Kuitenkin aloitin taas virkkaamaan beigeä verkkoponchoa, koska semmoinen on myyty ja koska tarvitsin täksi aamuksi jonkun mukaan otettavan käsityön. Noita pikkuisia lankamyttyjä en viitsi mukana kuljettaa, vaan haluan helpon työn, jossa on vain yksi lankakerä kiinni. Virkkasin siis verkkoponchoa jumpan alkua odotellessani :) Jumppapaikka on poitsun hoitopaikan lähellä ja hoitoon viemisen ja jumpan alkuun jää noin tunti aikaa. Jonkun kerran olen virkannut rappukäytävässä, mutta tänään ovet olivat aikaisin auki ja pääsin pukuhuoneeseen virkkaamaan.
Tässäpä eisttäytyy ensimmäiset hamsterityöt, juuri nappasin kuvan:

Vauvan siksak-pipoihin on mennyt yhteensä 60 grammaa lankaa, epämääräisiä myttyjä luultavasti Bambinoa ja harmaa lanka on ohutta villalankaa, peräisin ehkäpä Virosta. Ohjeen otin Käspaikasta.
Aniliini-harmaan myssykän kaveriksi tarvitaan pikkuiset villasukat, samat langat ja lankaa menee noin 50 grammaa. 10 silmukkaa kolmosen puikoilla, vahvistettu kantapääkin on, koska en "osaa" ilman vahvistusta kantapäätä tehdä :)
Sinisävyisiin sukkiin meni 60 grammaa Seiskaveikan ja Nallen jämiä. Näissäkin 10 silmukkaa puikolla ja terää tein niin paljon kuin kirjavaa lankaa riitti. Nalle-lankaa taitaa olla ainoastaan kärjessä ja muuten sukat ovat aikas tukevat Seiskaveikan ansiosta. Jämät ovat ilmeisesti kunnolla marinoituja, kun Seiskaveikkakin on oikeasti paksua lankaa :)
Onnettomat 170 grammaa siis kulutettu. Oikeastaan ei vielä ihan sitäkään, kun toinen aniliini sukka on kesken. Kesken on onneksi myös yksi virkattava Vaaka-tilkku, joten senkin saan pian langan kulutukseen laskettua.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

170 g on enemmän kuin 0 g. Hyvä alkuhan tuo on. Anna mennä vaan!