19.2.07

Sallin väriset sukat :)

Ajattelin kunnon äitinä neuloa pojallenikin jotain ja kun kysyin, minkä väriset sukat hän haluaisi, niin vastaus oli "Sallin väriset". Salli on siis yksi Autot-leffan hahmoista ja kyseinen elokuva on poitsun suosikki. Salli on semmoinen turkoosinsininen Porsche :) Valitsimme yhdessä pojan kanssa langan ja ainoa oikea sävy oli jossain vanhassa Seiskaveikassa.
Sukat valmistuivat tänä aamuna ja aloin heti tehdä niiden pariksi samanvärisiä lapasia. Jo sukkia neuloessani poika kävi huolestuneena katsomassa lankakerän pienenemistä ja kommentoi "älä nyt enempää tee, ei se lanka millään riitä". Riitti kuitenkin, mutta en luottanut siihen, että se riittäisi vielä lapasiin. Lapasiin tulee varret hieman tummemmasta Nallesta ja kämmenosa tuota samaa lankaa kuin sukat. Langan vaihtumiskohtaan koitin tehdä vähän raitaa vuorotellen molemmilla langoilla.
Kuvassa on myös lenkkihuivi, joka valmistui eilen. Lanka on tunnistamaton kirpparilöytö. Sitä oli yksi 100 gramman kerä ja pikkuinen 10 gramman mytty. Käytin kaiken tuohon huiviin. Lanka näyttää mielestäni ihan joltain lehtisammaleelta.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Tuota menoa hamsteritilisi karttuu isoksi ennen kuin ehdit sanoa kissaakaan.