16.1.07

Vuoden toinen tilkkupeitto

Tämä peitto valmistui siis tämä vuoden puolella, mutta oikeasti aloitin sen kokoamisen marras-joulukuussa 2004. Tilkut on saatu tutuilta ja minä vain kokoan. Peittoja kootessani olen innostunut taas tilkkujen neulomisesta ja virkkaamisesta ja muutaman keskeneräisen tilkun olen tehnyt valmiiksi. Teen siis tilkkuja sitä mukaan, kun sopivia lankamyttyröitä löytyy ja keskeneräiset tilkut odottelevat välillä vuodenkin sopivaa lankaa. Ja innostusta :)

Hihattimesta puuttuu noin kymmenen kerrosta. Se odottelee ohjelappusen löytymistä.
Viherrys-hahtuvahousut valmistuivat tai siis ovat kiristysnauhaa vaille valmiit.
Pitkästä aikaa aloin neuloa sukkia. Yhdestä lankalaatikosta löytyi sinisävyisiä keränloppuja Nalle-lankaa ja lasten sukat koitan saada niistä tehtyä.
Sukan neulominen on sopiva työ blogien lueskelen lomassa. Olen ihan koukussa neuleblogeihin! En malta mennä nukkumaan, kun koitan lukea jokaisesta neuleblogista uusimmat postaukset. Tuttujen blogit käyn lukemassa lähes päivittäin, mutta nyt olen päättänyt katsoa jokaikisin listatun neuleblogin...

1 kommentti:

juuli kirjoitti...

sama juttu täällä! Olen kierroksella neuleblogeissa, pääsen ehkä etenemään 30-50 kpl per päivä...huh huh, työstä se käy... mutta on niin addiktoivaa lukea mitä muut tekee ja miettii.
Kiva että pannulappu on valmis. Uusi peitto on tosi kivan näköinen!
(Ja kimallelangat ei ole vielä päässeet käyttöön.)