31.1.07

Pian pääsee hamsterit irti!

Vielä reilu tunti, niin pääsee aloittamaan :) Kuulun hamtereiden kakkosryhmään. Eilen keksin senkin, millä töillä aloitan. Vaakan kummikasseihin tarvitaan pipoja, lapasia ja sukkia, että tulisi täydellisiä asustesettejä. Hain jo muutaman lankamyttyrän valmiiksi, että pääsen heti aloittamaan.

Viime päivät olen koittanut tehdä keskeneräisiä valmiiksi ja ihan hyvin siinä onnistunutkin. Tuo sininen huivi tikapuulangasta on aloitettu joskus viime syksynä, mutta nyt sekin tuli valmiiksi, kun halusin vapauttaa kympin pyöröpuikot. Taisin saada tarpeekseni tikapuulangasta, koska sen neulomiseen pitää keskittyä. Tökkään puikon aina langan läpi ja se hidastaa neulomista ja pakottaa katsomaan työtä koko ajan.

Tänään karkasin venäjän tunnilta käsityötapaamiseen. Oli sen verran kamala päivä, että kaipasin rentoa yhdessäoloa ja käsillä tekemistä. Ahdistus helpottikin hyvin, kun istuin pari tuntia virkkaamassa Vaaka-tilkkuja. Viimeisestä tilkusta puuttuu ehkä kerros ja sen teen vielä tammikuun puolella valmiiksi, niin saan tämän kuun lankakulutukseksi yli kaksi kiloa.

Meitä oli tapaamisessa kaiken kaikkiaan yhdeksän, ei ihan ennätysmäärä, mutta paljon kuitenkin. Ja seuraava tapaaminen on jo reilun viikon päästä, kivaa!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

No niin, siinä nyt näet! Aika tavaran kaupitsee. Ja langat löytävät muotonsa.