11.1.07

Vuoden ensimmäinen tilkkupeitto


Tämä peitto on sommiteltu jo viime syksynä, mutta odottanut kokoamista muutaman kuukauden. Ja tämän peiton siis mainitsin tuolla aikaisemmin, kun tämä taisi olla vuoden ensimmäinen valmistunut työ. Tilkut eivät ole omatekemiä, vaan tutun tädin ja hänen ystävien neulomia. Heidän neulomia tilkkuja on varastossani monta kassillista ja nyt pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja ahkeroida peittoja valmiiksi.
Lankavarastoni pienenemiseen tämä peitto ei valitettavasti vaikuta, kun tuohon yhdistelyyn ei mene paljoakaan lankaa :) Mutta jotta lankavarasto pienenisi, niin ilmoittauduin lankahamstereihin ja ajattelin aloittaa lankalaihiksen omatoimisesti jo nyt. Kävin kyllä maanantaina katsomassa PiikkoPirran liikkeessä tarjouslangat, mutta onneksi mikään lankakerä ei välttämättä halunnut lähteä mukaani.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kommentoin ihan itse, että tuossa peitossahan on virhe kokoamisessa! Huomasin vasta kuvaa katsoessa sen... Eli tilkkujen pitäisi olla vuorotellen vaaka- ja pystysuorassa, mutta tuolla menee ainakin yksi rivi väärin. Nooh, onneksi se ei lämmittävyyteen vaikuta, mutta haittaa täydellisyydentavoitteluani :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Ymmärrän, Mari. Ymmärrän. Itse olen tehnyt niitä kulmasta kulmaan - tyylisiä tilkkuja ja niihinkin on oma, sellainen siksak - yhdistämistyylinsä. Tilkut kuulemma mukautuvat paremmin toisiinsa, kun yhdistämisen tekee niin.