4.7.09

Pimp my slippers

Ostin kirpparilta Nokian Jalkineen Kodikkaat eli aamu/kotitossuiksi tarkoitetut samettikengät. Koska tuntuivat niin mukavilta jaloissa, niin ajattelin, että ehkä niitä voisi käyttää ihan muutenkin kuin kotona. Alkuperäiset tupsut eivät vain olleet mielestäni ihan sopivat kaupunkikäyttöön :) Kurkkaa kuva kengistä ennen tuunausta täältä ja nyt ne sitten näyttävät tältä:
Irrotin tupsut ja virkkasin tilalle kukkasia, joita voi vaihdella muun asustuksen mukaan. Kukkaset kiinnitän kenkiin lyhyillä hiuspinneillä. Kesä menee näillä kukkakoristeilla, syksyllä voisin koristaa nämä huovutetuilla sydämillä.

2 kommenttia:

Janita kirjoitti...

Kiva idea tuunata tossuja virkkaamalla itse uusia koristeita niihin! Ballerinoihin voisi samaan tapaan väkertää koristeita, jos olisi aikaa tarttua toimeen.

Mari kirjoitti...

Kukkakoristeet on nyt testattu käytössä ja kiinnitystapa meni uudelleen harkintaan. Kun kenkiä pitää pidempään jalassa, niin pinnit alkaa painaa. Ehkä kiinnitän pienet tarranpalat sekä kenkiin että koristeisiin. Joskus muinoin oli sellaisia koristeita kenkiin, joissa oli klipsikiinnitys. Voisikohan ikivanhat klipsikorvikset hyödyntää vai painaako nekin käytössä?