4.7.09

Myydään ja annetaan

Kun lankavarasto vyöryy, kierii ja valuu siellä, täällä ja tuolla, niin on aika tehdä jotakin. Tutkin seitsemän pahvilaatikkoa, jotka sisältävät lankaa. Kurkin myös kasojen päällimmäiset lankakorit. ja sain erinäisiä lankoja naputeltua huutikseen myyntiin. Auttakaa ja ostakaa :) Sitten pääsen ehkä tutkimaan alempia lankalaatikoita ja tämä lankakaaos voi ehkä joskus selvitä. Langat sijaitsevat tällä hetkellä Nokialla, mutta jos kiire ei ole, niin kulkeutuvat esim. Tampereen ja Turun käsityötapaamisiin ja mahdollisesti muuallekin. Jos et omista huuto.netin tunnuksia, niin lankoja voi tiedustella vaikka täällä kommenteissa.

Nämä 70-80-luvun vaihteen Eeva neuleet saisi ilmaiseksi, jos joku huolii. Voin tarkistaa lehtien numerot ja vuosiluvut, mutta nyt juuri ne ovat tungettuna kaappiin, jota en uskalla avata tavaravyöryn takia :)

4 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Oli hauska tavata. Ja löysin neulegraffitisivusikin. Hienoja!

Valitettavasti en voi auttaa lanka-asiassa. Kesällä olisi aikaa ja pitäisi tehdä suursiivous mutta en uskalla avata omia kaappejani vyörymävaaran takia :o

Unknown kirjoitti...

Oli hauska tutustua. Löysitkös Anttilasta mitään? =)

Mari kirjoitti...

Kiitokset molemmille kivasta tapaamisesta, oli hauska tutustua!
Anttilasta löytyi sen värin lisäksi kerä lankaa :) Ja ihmeteltiin Pirkon kanssa kotimaisia uutuus-lankoja. Tämänkään reissun saalis ei siis yhtään helpota tuota lankakaaostani...
Jätin muuten kolme neule/virkkuugraffitia Jyväskylään, pistän niistä tiedot graffitiblogiini, niin pääsette katsomaan pysyvätkö ne paikoillaan :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Upeita käsityölehtiä!