8.12.08

Marraskuun langan kulutus

Marraskuu oli Lapaskuu ja sen merkeissä sainkin kolmet lapaset ja yhdet kämmekkäät neulottua. Tuossa alla olevassa listassa on neljännetkin lapaset, mutta ne aloitin jo lokakuun puolella ja siksi eivät olleet Lapaskuun tilastoinnissani mukana. Lapasten lisäksi kuukautta hallitsi tilattujen heijastinkukkien ja kaulakorujen virkkaaminen. Lisäksi neuloin jämälangoista villasukkia ja välipalatyönä yhden kaulahuivin. Ja onhan tuolla yhdet tilatut hahtuvahousutkin, jotka kiireesti neuloin ja niitä ei sitten lunastettukaan...

Lankaa kului marraskuun aikana näihin töihin:

v.pun Meeri-sukat 35 g

joustinneulesukat marinoidusta Nallesta 60 g

Meeri-sukat karvareunalla 55 g

joustinneulesukat jämälangoista 30 g

karvalapaset 100 g

karvalapaset 100 g

Meeri-kämmekkäät 30 g

anarkialapaset 40 g

vauvan hahtuvalapaset 15 g

8 x virkattu koru yht. 25 g

11 x heijastinkukka 50 g

10 x heijastinkukka 45 g

Poutapilvi-hahtuvahousut 100 g

kaulahuivi helmineuletta 200 g

Kulutusta tuli siis 885 grammaa. Jottei lankavarasto vain pienenisi, niin ostin heti marraskuun ekana päivänä Tallinnasta villalankoja varmaan pari kiloa ja ihan kuun viimeisinä päivinä vielä shoppasin Sortavalasta kamelinkarvalankaa 200 g ja jotain hassua efektilankaa 50 grammaa. Tällä menolla lankavarastoni pysyy kyllä reilusti plussan puolella :)

Lykätään tähän nyt kuva vielä sukista, jotka neuloin lapsukaiselle hyvin marinoituneesta Nalle-langasta. Ihan perussukat, joiden kärkiin kirjailin nimen, jotta pysyisivät tallessa päiväkodissakin. Kuva on otettu keskiyöllä sukkien valmistuttua. Nehän piti saada heti maanantai-aamuna päiväkotiin käyttöön:

3 kommenttia:

Ellimelli kirjoitti...

Mikä on "kameli" po-russki? Ei tule yht'äkkiä mieleen :-).

Mari kirjoitti...

Ne snaju, kerässä luki kameli ihan enklanniksi :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienot sukat!