27.6.08

UFOja

Otan ensi kertaa osaa fufoiluun ja muutama ikuisuusprojekti on jo valmistunut. Niistä löytyy enemmän tietoa tuolta. Uusia UFOja ilmestyy kuitenkin koko ajan lisää. Samoin useampi tässä parin kuukauden sisään aloitettu työ uhkaa UFOutua. Pitää varmaan kirjoittaa itselleen lista kaikista keskeneräisistä ja sitten sitkeästi kilkutella niitä valmiiksi. Aion kilkuttaa UFOja ihan kesäkuun viimeiseen päivään saakka ja sitten vasta raportoida, että montako niistä selätin lopulta.
UFOutumisvaarassa ollut Juliette valmistui. Siitä ei saanut mitään kivaa kuvaa paitsi oikeasti käyttäjän päällä. Ja kun ei ollut kuvaajaa, niin täytyy lätkäistä tuollainen otos näytille. Olisin nyt edes tajunnut laskea toisen käden alas, niin neuleestakin jotain näkyisi... Tein Julietten Princess Mohair-langasta, jota meni kaksi 50 gramman kerää ja vähän lisää olisi tarvittu. Silmukkamäärät ja puikkokoko on ohjeesta, mutta tein helmineuletta ja jätin reunojen joustinneuleet tekemättä. Hiha-aukoissa on pari kerrosta joustinneuletta.

Harmaat sukat ovat UFOilun tulosta. Sinipilkulliset aloitin, kun oli pakko saada jotain helppoa ja pientä neulottavaa bussimatkalle. Kuvassa ovat vielä päättelemättä ja silittämättä. Noita sinipilkullisia koitan tehdä sarjassa ja nuo kuvassa olevat nyt koeversio pienimmästä koosta.

Kaikkea muutakin pitäisi kilkutella kiireen vilkkaa, koska pidän ensi viikolla myyntinäyttelyä Nokian Kotiseutumuseolla eli Hinttalassa. Olen jumiutunut kuitenkin yhden uuden idean toteuttamiseen. Sen verran paljastan, että virkkaan jotakin, mutta en ihan perinteisestä langasta :)

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Oletpa ollut ahkerana!