1.6.08

Toukokuun langankulutussaldo

oli aikas onneton. Aloitin monta työtä, mutta sain vain vähän valmiiksi. Sitä paitsi töissä oli sen verran kiire, että ompelin kone kuumana viikonloppuisinkin. Ja vaikka lankaa ei kulunut, niin kangasta kului myös omiin tekeleisiin pitkästä aikaa. Ompelin asiakastöiden lisäksi mm. parit collegehousut ja yhden kauluspaidan, lisäksi korjailin omia vaatteita ja tuunasin käsilaukkua itselleni. Käsilaukun tuunauksesta laitan ihan oman postauksen. Sen kanssa mopo karkasi käsistä ja alunperin yksinkertainen suunnitelma meni aika näpertelyksi :)
Lankaa en sentään ostanut lisää, joten siinä mielessä hyvä kuu. Ja lankaa poistui varastosta myös myymällä eli varasto pienenee ja se on aina positiivista. Saa sitten ostaa taas lisää, jos vaikka pääsisin Tallinnaan kesän aikana :)

Tässä siis toukokuun onneton kulutus:
Salomonhuivi 90 g
lapsen kaulahuivi 50 g
2 x lapsen pörrökaulahuivi yht. 60 g
siemenvirkkaushuivi jämälangoista 80 g
patalappu 30 g
Poutapilvi L-kokoiset hahtuvahousut 105 g

Kulutusta vaivaiset 415 grammaa. Lisäksi myin huutiksessa lankaa 100 grammaa. Ja oikeastaan vähän enemmänkin, mutta kun en ole vielä niitä lähettänyt, niin laitan ne vasta kesäkuun tilastoon.

Kuvallista antia saa edustaa tämä patalappu. Kuvassa silittämättä, joten on vähän vinkura. Keskustassa on jotain moniväristä lankaa ja sen ympärille koitin kerätä vastaavia värejä jämälaatikosta. Tästä piti tulla tilkku Vaaka-peittoon, mutta tilkku halusikin patalapuksi :)

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno ja värikäs patalappu. Eikä kulutuksessakaan vikaa ole. On se enemmän kuin 0 g. Yritän aina sillä lohduttaa itseäni, kun kuukausisaldoni Ravelryssä ovat niin onnettoman pieniä.