5.2.15

Viime vuoden viimeinen kvartaali

Vielä on viime vuoden lankoja kirjaamatta eikä uuden vuoden lupaukseni ahkerammasta bloggailusta ole vielä toteutunut. Mutta jos se nyt tästä lähtisi, kun saan viime vuoden jutut hoidettua alta pois. Ensin ne kulutetut grammat.

Vauvakassiyhdistys - Vaaka ry:n joulukeräykseen neulottu & virkattu setti = ranteenlämmittimet ja säärystimet jollekin yksinäiselle mummolle. 

Lokakuu: Ostin 350 grammaa lankaa ja kulutin sitä 235 grammaa virkattuun muotokuvaan, kahteen neulottuun jämälankapipoon, yhteen neulottuun tiskirättiin ja yhteen virkattuun ponchoon.

Marraskuu: Ei lankaostoja, mutta innokasta neulomista joulun lahjoitusneuleita varten. 531 grammasta lankaa tuli 7 pipoa, yhdet ranteenlämmittimet ja yhdet säärystimet.

Joulukuu: Kuun päätteeksi ostin noin 150 grammaa lankaa, mutta sitä ennen kulutin 317 grammaa virkattuun verkkokassiin, neulottuun pipoon ja neulottuun huiviin.

Muistiinpanojeni mukaan olen saanut nämä langat joulukuussa 2012. Heti pari vuotta myöhemmin sain niistä käytettyä ainakin kaksi kerää :) Keskellä vasemmalla oleva Aveny-niminen kerä neuloutui pipoon ja toinen alhaalla keskellä olevista valkoisista mohairkeristä kului "mummosettiin".

Vuoden kokonaiskulutus on 3471 grammaa lankaa. Varaston ainakin olisi pitänyt pienentyä, koska ostin vain 850 grammaa lankaa. Sen verran olen viime vuosina järkevöitynyt, etten osta lankaa vain ostamisen vuoksi. Lähes aina lankaa ostaessani on edes jokin ajatus, mitä siitä teen :)

Ei kommentteja: