3.8.09

Heinäkuun langankulutus

Heinäkuun loppuun mennessä piti tehdä valmiiksi kaikki Kesäyön Hullutuksen aikana aloitetut käsityöt. En ihan onnistunut... Heinäkuun viimeisinä päivinä teki mieli neuloa vain graffiteja ja siksi jäi loppurutistus KYH-töiden kanssa tekemättä. Heinäkuun aikana tuli aloitettua monta uuttakin työtä ja moni niistä jäi myös kesken. Mutta ne valmistuneet:

huivi ruskeasta Onni-langasta 161 g
puna-pinkki Revontuli-huivi 175 g
musta verkkoneulekauluri 25 g
lila helmineulehuivi 67 g
lila pipo 30 g
Meeri-baskeri 27 g
valkoiset vaippahousut 50 g
keltainen röyhelögraffiti 21 g
keltainen irtokaulusgraffiti 70 g
Aurinko-graffiti 2 g
"maastosukat" 90 g
pinkki-kirjavat pitsisukat 70 g
6 x virkattu koru yht. 6 g
kukkasia kenkiin 12 g

Kulutusta yhteensä 806 grammaa. Lisäksi varastosta lähti huutis-myynnin kautta 1210 grammaa lankaa eli lankavarasto keveni hitusen yli kahdella kilolla. Tilalle tuli 700 grammaa lankaa, mutta pitkästä aikaa varasto siis pieneni. Mitenkähän käy kun ensi viikonloppuna pistäydyn Viron puolella? Ja sitä ennen on aikaa tutkailla Helsingin lankakauppoja.

Mustassa kaulurissa on tälläistä mallineuletta. Selasin lankakaupassa Katian lehteä ja tällä mallineuleella oli tehty ainakin pusero. Ihan kivan näköistä ja sinänsä helppoa, mutta silti tähän tuli virheitä. Alunperin piti tehdä huivi, mutta se kutistui kauluriksi, kun en tykännyt mallineuleesta enkä langasta. Lankaa on noin puoli kiloa jäljellä, ostin sitä ison kartion alkukesästä kun halvalla sai. Idea kauluriin täältä. Kannattaa uskoa ohjetta ja tehdä pätkä, joka sopivasti istuu kaulan ympärille. Omani on ihan liian pitkä, kun mitoitin sen riittämään vaikka pään ympärille. Ei asetu nätisti kaulaan eikä se oikein huppupäähineeksikään sovi. Jos jaksan, niin avaan ompeleen ja pistän kaulurin päitä päällekkäin, jotta se oikeasti peittäisi kaulaa eikä roikkuisi jossakin paljon alempana.

5 kommenttia:

äiti-puffa kirjoitti...

Kuinka monta KYH-projektia saitkaan valmiiksi?

Mari kirjoitti...

Anteeksi, en ole huomannut raportoida KYH-projekteja erikseen. 17 valmistui, 3 jäi kesken.

Sinikka kirjoitti...

Onnea,onnea!
Voitit kakkospalkinnon blogini arvonnassa,laitatko s-postiini osotetietosi.
Aurinkoista päivänjatkoa.

Mari kirjoitti...

Oih, ihanaa!!! Tämä oli todella mukava yllätys tähän töihinpaluupäivään :) Pistän heti postia.

MysteryKnitter kirjoitti...

Kyllä sä ton mustan kukkajutun vielä kesytät.